Kjempesøt nissebaby ♥

Med rød sløyfe

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg håper du ligger fint i rute til morgendagen – og kan storkose deg med lille julaften i dag! Med forhåpentlig null stress ♥ Her hos oss gleder vi oss enormt til morgendagen, skal si det blir skikkelig jul med en nesten 2-åring og en 3åring ja! GØY!! Vi er i tillegg så heldige å få tilbringe julen med masse familie – kan man ha det bedre?

Dagens skjønne nissebaby var jeg så heldig å få lov til å fotografere for en liten stund siden – en nydelig liten sjarmør! Tusen takk herlige Jeanette! ♥

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en MAGISK lille julaften, med massevis av julestemning og tid med de du er aller mest glad i! ♥

Stor juleklem ifra meg til DEG!

tonerose underskrift

2 Comments

 • Jeanette on December 30, 2012

  Tusen takk for masse flotte bilder!! Alle ble storfornøyde med julegavene sine i år, og mektig imponerte over den dyktige fotografen 😉 Kommer garantert til å booke deg igjen =)

  • Tonerose on January 2, 2013

   Hei Jeanette,

   Åh – SÅ koselig!!! Hjertelig tusen takk søta!! Nå ble jeg GLAD! ♥

   Gleder meg masse til ny runde – det var en ære!!

   Riktig godt nytt år!

   …håper dere begynner å komme i orden i det nye hjemmet deres,husker godt hvor lenge vi bodde “i bokser”. hihi. …og det var FØR småtassene!! =)

   Stor klem!

Leave a Reply