{ Kjempesøte kort // Trolls // Fargelegging }

I det siste har jeg dessverre knota veldig mye med hacking her på bloggen, og flere innlegg har jeg endt opp med å måtte slette… Deriblant disse søte Trolls-kortene!! Men, her kommer de igjen til dere som har etterspurt disse ♥ Jeg publiserte disse opprinnelig like før ValentinesDag – men jeg legger de nå også ut i en variant uten den teksten på slik at de passer perfekt til enhver annen anledning også =)

Jeg storkoste meg skikkelig da jeg og småtassene satt og fargela kort, jeg skjønner veldig godt hvorfor det har blitt så populært med fargelegging – jammen kobler man helt av!! #anbefales =) Jeg og gutta brukte også små søte glitrende strass-steiner som pynt, samt at vi brukte vanlig hobbylim og hvitt glitter i håret til lykketrollene!! Det synes dessverre ikke på bildet, men i virkeligheten glitrer det skikkelig av håret! (flere som elsker glitter??)

Har du sett filmen Trolls? Vi ble invitert med på kino for en stund siden til denne filmen, jeg hadde ikke hørt noe om den – men jammen var den søt!! Jeg lekte med lykketroll da jeg var liten, og selv om de ikke ser akkurat like ut synes jeg det var herlig med film med positive glade bittesmå troll som alltid var superblide, klemte hverandre og boblet over av energi. Hihi, herlig!!

Husk å klikke på bildene over slik at de popper opp i full størrelse og egner seg bedre til utskrift. Print gjerne ut på hvit kartong om du vil ha litt stive kort, eller bruk helt vanlig kopiark. Kjempesøte til alt fra bursdagskort til noen dere vil overraske med en koselig hilsen =)

Have fun! ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...