{ Klar for dagens kurs! }

IMG_5738

Jeg håper du har hatt en DEILIG helg! FOR et vær! Utrolig deilig – plutselig var det midt på sommeren ♥ Her har småtassene kost seg med vann og bading ute, ganske surrealistisk å tenke på at for en drøy uke siden var det helt hvitt av snø på bakken… haha! Tenke seg til. Uansett, håper fiiiinværet fortsetter ♥IMG_5748

I dag er jeg på plass i FestFabrikken Event og Utleie i Mjøndalen – klar for etasjekakekurs sammen med fantastiske jenter!

IMG_57331

Jeg gleder meg!!

IMG_5745Vakre utsmykkede fantasiblomster starter vi dagen med, blant annet slik som på bildet. Alt på bildet er laget av marsipan, til og med medaljongen i senter. Knallgøy! Har du lyst til å lese mer om kakekurs finner du det her, ellers er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail ✭ ToneroseDesign@gmail.com ✭ Jeg håper du får en HERLIG dag – det vet jeg at jeg får, kakekurs er alltid utrolig gøy! #takknemlig

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...