{ Klar for morgendagen? }

Mhmmm, sant??

Elsker dette bildet!!

Regner med det er flere enn meg som har blitt bittelitt sliten av en tur på butikken sammen med småtassene etter en lang dag? Heldigvis blir barna større etterhvert sånn at det blir enklere, også lærer man seg jo å ikke dra på butikken når alle er slitne og sultne – haha! =)

Jeg håper du allerede har vært på butikken om dere skal feire 17.Mai hjemme i morgen – selv gjør vi det aller enkleste; reiser bort og koser oss sammen med familie! ♥ Vi gleder oss til en dag med senkede skuldre, barnetog med familie og venner, og ikke minst koselige 17.Mai-leiker for barna og selvsagt IS!

Små og store gleder seg til en fiiiiiiiiiin dag – og det håper jeg du gjør også! =)

Stor klem ♥

// bildet er selvsagt hentet fra verdens kuleste mammabok – nemlig JukseSuperMamma ! Kjøp boka HER =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...