{ Klar for morgendagen? }

Klar for morgendagen?

Her i huset gleder vi oss masse allerede; i år er det igjen tid for å feire julaften hjemme i eget hus! Selv om vi synes det er kjempekoselig å bli invitert bort på julaften er det noe ekstra med det å være hjemme i eget hus med små barn akkurat på julaften. Det synes iallefall vi, nyttårsaften og så og si alle andre dager er det bare helt superdeilig å “bare” skulle bort – men akkurat julaften er det utrolig kos av og til å kunne feire hjemme også.

I tillegg er vi så heldige å få besøk av familie i morgen – vi gleder oss!

I fjor var vi på besøk hos familie på julaften, men året før feiret vi julaften her hjemme. Deler noen få bilder fra den julemorgenen – jeg husker så utrolig godt den morgenen (også jeg som har så dårlig hukommelse, så det har nok gjort inntrykk – hihi!!)

Da ordnet vi istand en del etter at gutta hadde lagt seg på kvelden, blant annet fant vi frem alt av julegaver, fylte julestrømpene, ekstra strømpe fra rampenissen Nissi etc etc. Morgenen etter kunne vi høre gutta komme tuslende opp trappa da de våknet, og den gleden, iveren og spenningen da de oppdaget det ene etter det andre og begeistret pratet seg i mellom – priceless!! Utrolig kos ♥

Jeg håper du ligger fint i rute med alt du ønsker å gjøre klart til i morgen, og at du kan kose deg med siste innspurt i dag/kveld. Husk å være kjempestolt og fornøyd med alt du rekker og får til, og ikke stress med alt du kunne tenkt deg å gjøre. Det blir garantert mye mer enn bra nok!! Husk å nyte og kose deg!! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG lille julaften i dag =)

Stor klem!

// masse juleinspirasjon, tips, gratis print osv finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...