{ klar for morgendagen? }

KL5A0532 kopier copy

Gooood morgen! ♥ Jeg håper du har en DEILIG dag, kanskje har du langhelg? Selv koser jeg meg massevis med småtassene disse dagene, her ble det langhelg da barnehagen er stengt/har planleggingsdag den inneklemte fredagen. Dermed ble det jobb og kos om hverandre på meg og gutta ♥ Det er noe av det jeg synes er det aller beste med å drive noe eget, da kan man tilpasse hverdagen med små barn!

Gutta gleder seg VELDIG til morgendagen, de har alt hatt 17. Mai-feiring i barnehagen, og nå gleder de seg til en ny runde. Herlig! Småtassene har vært så heldige å få barnebunader av Famma, og flagg av Mommo – så de er “all set” ♥ Hva er dine planer for morgendagen? For oss er planene å være sammen med familie, masse familie! ♥ Er man samlet sammen med andre barn er det jo kjempegøy å finne på litt ulike leiker – feks eggløp som Lukas, Daniela og Daniel gjør her er knallgøy! En klassiker ♥ Ja, det er jo igrunnen gøy for de voksne å være med på også, det er jo alltid ekstra gøy!

Uansett hva planene dine for morgendagen er – jeg håper du kooooooser deg og får et herlig avbrekk ifra hverdagen!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...