Klassisk, søt & personlig rosa dåpskake

IMG_4122_dåpskake_babykake_rosa_kake

Dagens babykake laget jeg for en stund siden – til ei skjønn litta prinsesse! Denne kaken var det herlige mormoren til prinsessa som booket, kaka var en overraskelse til mamma´n og pappa´n! SÅ herlig!! Kaka er veldig perosnlig, med vakre lille dåpsbarnet modelert etter nyfødtbilde, spiselig (nydelig!) bilde, etc etc. All pynt er laget av marsipan.

Silikonform til å lage nusselig liten baby får du kjøpt hos feks FestFabrikken.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt), det samme gjelder form til ramma jeg har brukt rundt bildet osv. Kaka er trukket med ekstra hvit marsipan ifra Pals, den finnes å få kjøpt på lagerutsalget deres i Oslo. Skjønne små sko-form finner du hos kakeboksen ♥

Jeg håper dagens kake kan være til inspirasjon, hjertelig tusen takk for at jeg fikk æren av å lage denne kaka! ♥

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...