Konfirmasjonskake; Justin Bieber-inspirert! {Bildedryss}

IMG_7077 justin bieber konfirmasjonskake lilla

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av ei konfirmasjonskake som jeg nylig laget – til vakre konfirmanten Pernille! Mamma’n ønsket som nevnt en Justin-Bieber-inspirert kake til henne, og det var det jo klart jeg kunne lage! hihi. Kaka har jeg trukket med marsipan, og alt av pynt har jeg laget av marsipan. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_7079

Fargen i konfirmasjonen var støvete lilla, dermed trakk jeg kaka med marsipan som jeg farget lilla. Jeg brukte denne fargen ifra wilton, også hadde jeg i littebittegrann svart for å få den litt mer “støvete”.  Husk å oppgi kode tonerosedesign om du handler hos Kaketoppen – da får du 5% rabatt ♥

IMG_7081

Rundt kaken preget jeg diamantmønter, i hvert hjørne “limte” jeg fast en liten sølvfarget sukkerperle. Perlene er kjøpt på matbutikken, kommer ifra dr Otker. Perlene har jeg festet med bittelitt vann.

IMG_7087

På toppen av kaka laget jeg en bilderamme av marsipan, og festet et spiselig bilde på denne. Spiselig bilde kan bestilles flere steder på nett, feks her. Inni ramma måtte jeg såklart ha et bilde av Pernille og Justin! hihi. Håper det falt i smak hos konfirmanten! ♥

IMG_7085

Ramma har jeg laget av hvit marsipan, og deretter kostet med lilla pulverfarge. Mønsteret i ramma har jeg fått ved å bruke et lite mønsterkjevle. En sommerfugl har også fått lov til å sitte på ramma, denne har jeg laget ved å bruke et herlig sett patchwork cutters – disse har jeg blitt tipset om fra superflinke Helene. Bloggen hennes kan du finne her om du vil se stilige kakene hennes! Sommerfuglen har jeg også laget i marsipan, som alt annet!

IMG_7083

Jeg modelerte en leppestift av marsipan – og skrev JB (Justin Bieber) med denne på kaka.. hihi! Håper konfirmanten syntes det var en søt touch!

IMG_7088

På forhånd laget jeg også navnet til Pernille i marsipan, på da rekker marsipanen å tørke lenge nok til at den beholder fasongen sin. Og kan plasseres stående på kaka!

IMG_7089

Mobilen til Pernille måtte såklart også være med på kaka, jeg har visst ikke tatt noe nærbilde av skjermen – men teksten på den/meldingen i skjermen er “Hei Pernille! Gratulerer så mye med konfirmasjonsdagen! Håper du får en NYDELIG dag! =) Stor klem!” Avsenderen er datoen for konfirmasjonen.. hihi! Alt såklart i marsipan!

IMG_7090

Jeg trakk fatet med lilla marsipan, og preget litt mønster nedi marsipanen. Jeg er som kjent litt glad i detaljer! hihi. Noen sommerfugler, hjerter, prikker etc…

IMG_7094

Noen cd-plater laget jeg også av marsipan, disse har jeg malt med sølv lustre dust – litt vanskelig å se på bildet her ser jeg.. jaja!

IMG_7106

Ja, og jeg laget jo noen cd-cover også! Justin Bieber sine cdplater såklart…! Jeg har laget de av marsipan, og “limt” fast spiselig bilde på de (sukkerark og konditorfarge)

IMG_7100

Litt fantasiblomster av marsipan har jeg festet til kaka med royal icing (pisket eggehvitt og melis).

IMG_7101

Litt flere sommerfugler – disse har jeg også laget i ekstra hvit marsipan, som jeg deretter har kostet med litt lilla pulverfarge. Festet til kaka med royal icing. TIl å lage disse sommerfuglene har jeg brukt ustikkere slike som disse.

IMG_7102

Calla lilje av marsipan – litt vanskelig å se på bildet, men for å få en stilig effekt på støvbæreren inni blomsten har jeg rullet en liten pølse med marsipan i litt perlesukker – jeg synes det gir en herlig effekt!

IMG_7104

Et peace-smykke modelerte jeg også, og et perlearmbånd syntes jeg passet inn på en slik kake. Perlearmbåndet har jeg laget ved å bruke denne formen, om du lurer! Jeg laget det av ekstra hvit marsipan, og deretter har jeg kostet med litt pearl lustre dust.

IMG_7077

Det var det hele for i dag – spør om du lurer på noe! ♥  Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – det synes jeg er superkoselig!! Jeg håper dagen din blir PERFEKT!! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Gro on April 11, 2013

  Nydeleg:)

 • Marianne on September 13, 2012

  Hei.
  Du er virkelig helt rå på disse kakene! Blir kjempe inspirert!!
  Har akkurat bestillt en hel del med utstyr:)
  Men jeg har et par spørsmål:
  Hva slags maling bruker du når du maler på sjokolade og marsipan figurene?
  Lager du de store rosene selv? Du får så fine og naturlige mønstre på bladene.
  Og vet du hvor man får kjøpt printer,farge og ark til de spiselige bildene? Kan man bruke vanlig printer?

  Jeg følger spent med på hvordan neste kake blir 😉

  • Tonerose on September 15, 2012

   Hei Marianne!

   HJERTELIG takk for det søta! Så gøy at du blir inspirert!!

   hihi, spennende med masse nytt utstyr!!

   Når det komemr til maling så bruker jeg det meste – pastafarger, pulverfarger, lustre dust, petal dust.. hihi, det meste fungerer!

   Jepp, de lager jeg selv. Takk for det! Jeg bruker en veiner for å prege bittelitt mønster i de, jeg synes det gir en vakker touch til de =)

   Printeren min kommer ifra lefdal, viktig å kun bruke den til spiselig print – at du bruker den til det ifra starten av, og bare det =) Farger og ark kan feks kjøpes på thecakedecoratingcompany.co.uk (jepp, man kan bruke vanlig printer, sålenge de er ny/bare til spiselig print)

   riktig god lørdag til deg!

   Stor klem!

 • Hanne`s kaker on September 11, 2012

  Så flott Tone! Digger detaljen med sms på mobilen, så kult! Regner med konfirmanten var fornøyd 🙂 Du er så utrolig flink med detaljer!

  Klem fra Hanne

  • Tonerose on September 12, 2012

   Hei Hanne,

   HJERTELIG takk!! Jeg har ikke hørt noe ifra de foreløpig – men jeg håper konfirmanten var fornøyd!! =) Hihi, så koselig at du liker detaljene jeg lager! jeg er nok kanskje litt i overkant glad i detaljer.. hihi!

   Stor klem!

Leave a Reply