{ Rosa konfirmasjonskake – inspirert av invitasjonene! }

_konfirmasjon_kake_konfirmasjonskake_rosa

Rosa konfirmasjonskake!

Jeg håper du har en NYDELIG helg! ♥ Forrige helg var jeg så heldig å få æren av å lage konfirmasjonskaken til vakre Malin, dette hadde herlige mamma´n boooket inn for leeeenge siden. En overraskelse til datteren – GØY!

KL5A9509 copy

Til konfirmasjonen hadde de scrappet NYDELIGE invitasjoner og bordkort – laget av kjempeskjønn rosa kartong med sommerfugler. Perfekt inspirasjon til kaka! Dermed designet jeg kaka i samme stilen – jeg var så heldig å få frie tøyler, UTROLIG gøy!! Dermed valgte jeg å lage kaka i tre etasjer (ik, hihi!) og modelere skjønne konfirmanten av marsipan. Selvfølgelig sittende med Mac´n sin i fanget!

KL5A9508_konfirmasjon_kake_konfirmasjonskake_rosa

Selve kaka er forresten sjokoladekake dynket med appelsin og fylt med nougatkrem. Malin er forresten JustinBieber-fan, dermed var det naturlig å ha med dette på kaka også! Her har jeg photoshoppa et bilde av de i sammen, marsipanrammen har jeg laget med en nydelig plakett-form ifra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Spiselig bilde kan bestilles hos feks Kakeboksen (kode ToneroseDesign bittelitt rabatt der også)

KL5A9514 copy

Fantasiblomstene finner du trinn-for-trinn beskrivelse av i boka mi, eller så er du hjertelig velkommen på kurs hvor du lærer å lage slike blomster ♥

KL5A9510 copyEn liten saxofon måtte såklart også med, da konfirmanten spiller dette ♥ Ved siden av kaka laget jeg også 20cupcakes hvor jeg da laget wrappere med sommerfugl-kartong som matchet kaka (og bordkort etc) – gøy!! Ja, og noen cake pops også – nam!

Hjertelig takk for at jeg fikk æren av å lage dette Anniken ♥

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...