Konfirmasjonskake { MarteAranka}

IMG_5497

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av veskekaka til vakre Marte Aranka, denne kaken skulle helt til Grimstad! Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka nydelige Mette! ♥  Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer… 

IMG_5501

All pynt er spiselig, laget av marsipan. Dette tror jeg er favoritt-skoen min av alle spiselige sko jeg har laget så langt, elsker medaljong-forma mi ♥  Jeg har såklart spiselig glitter på skoen også – elsker litt bling! hihi.

IMG_5485

Det er populært med kake skjært i fasong som veske, herlige mamma’n til denne vakre konfirmanten ønsket å overraske datteren med en kake som lignet en louis vuitton veske – konfirmanten skulle nemlig få kjøpe seg en slik veske for konfirmasjonspenger. Moro!

IMG_5487

Perlekjede, nøkler, sminke, øredobber, blomster,  cd’er med Justin Bieber etc etc.. Alt spiselig, laget av marsipan!

IMG_5494

Spiselig bilde av vakre konfirmanten, ramme laget med denne skjønne plakettforma ifra FestFabrikken. Mønsteret på veska har jeg malt med gullfarget lustredust blandet med bittelitt vodka (alkoholen fordamper, og malingen tørker derfor raskere – derfor det istedenfor feks vann)

IMG_5502

Jeg var litt smånervøs for håndtaket/reimene på denne kaka med tanke på den lage kjøreturen (laget av marsipan) – men turen gikk kjempefint, phui!! (jeg sendte med ekstra reimer, i myk marsipan, i tilfelle – men intet behov!) Herlig ♥

IMG_5497

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥

Jeg ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

  • anette on May 21, 2013

    hei!:) heeeelskjønn oi oi oi Tone FOR ei kake 😀 😀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    har ikke ord jeg…. hihi 😀

    klemmer anette:)

Leave a Reply