{ Konfirmasjonskake } Nugattiboks; maaange personlige detaljer!

IMG_5607

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da var jeg på plass igjen! I overakant mye å henge fingra i disse dagene – dermed blir det minimalt med søvn&pctid. Beklager til dere som venter på svar på mail, jeg håper å få svart så mange som mulig iløpet av dagen – og lover alle svar iløpet av morgendagen ♥  I helga var jeg så heldig å få fotografere et nydelig brudepar, gleder meg masse til å redigere bildene. De hadde flere forlovere hver, og hele gjengen var med på fotoshoot’n etterpå – en herlig sprudlende gjeng som det var en fryd å jobbe med. Hjertelig takk for en nydelig dag! Tusen takk for at jeg fikk lov til å dele dagen med dere Stine&Anders, det var en ære! ♥

Dagens bilde er av en konfirmasjonskake jeg laget til en flott konfirmant – en skikkelig personlig kake! Jeg fikk en liste med ulike ting herlige familien ønsket å ha med på kaken, og lista var ikke kort.. hihi! Spennende utfordring! Kaka kunne gjerne være kongeblå da dette var fargen i konfirmasjonen, i kombinasjon med sølv. Blant elementene som gjerne skulle med på kaka var: spiselig barnebilde av konfirmanten, koseklut, nugatti, x-box, ole bumm, gråtass, hjerte av gull, Nor92innebandy, politi, kaptein sabeltann.. Ja, jeg tror det var alt! =) (om du ikke ser kaptein sabeltann er det  helt til høyre i bildet, synes bare bittelitt) Jeg valgte å lage øverste kaka som en nugatti-boks, og såklart måtte jeg lage boksen åpen, med en kniv stående oppi.. hihi! All pynt på kaka er forresten laget i marsipan. Jeg laget et nøkkelknippe hvor jeg festet et par logoer til, et hjerte av gull laget jeg med masse spiselig gullglitter på, koseklut som ramlet nedover etasjen, modelerte kontroll til x-box etc etc.. Når man lager en slik kake som er veldig personlig, og designet ikke er avklart på forhånd – bare hvilke elementer som skal med, må jeg ærlig innrømme at jeg er litt smånervøs når kaka skal hentes.. Kommer den til å falle i smak? De ble kjempeglade da de så kaka – kjempestas!! ♥ Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – en spennende utfordring!

Hva synes du?

Jeg ønsker deg en STRÅLENDE dag, håper den blir magisk!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply