{ Konfirmasjonskake } Pc, Spill, Iphone, Ipad… – Guttekake!

IMG_6014

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en konfirmasjonskake jeg var så heldig å få lage til en flott konfirmant. Han er glad i spill, data, iphone, ipad etc etc –  dermed var det klart dette måtte hentes inn i kaka! ♥ Herlige mamma’n sendte meg bilder av spill, skjermer etc etc – helt perfekt! Utifra bildene fikk jeg helt frie tøyler, de ville gjerne ha en litt utradisjonell konfirmasjonskake som reflekterte konfirmantens interesser. Spennende utfordring! Alt er spiselig, mesteparten er kake, resten laget av marsipan og spiselig bilder. Favorittbrusen hans for øyeblikket er pepsi max, dermed tenkte je det ville være gøy å lage en boks (marsipan) med drikke som renner nedover.. hihi. Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥

Kos at DU tittet innom her hos meg i dag – jeg håper du får en STRÅLENDE dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply