Konfirmasjonskake { RedBullTema }

IMG_5721

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens bilde er av en konfirmasjonskake jeg nylig laget, her var ønsket en kake med RedBull-tema. Skjønne mamma’n foreslo egentlig en kake formet som en boks – men det er jo klart jeg gjerne kommer med enda spenstigere forslag! hihi. Hun falt for idèen min med en gang, kjempegøy! Spennende å lage litt annerledes kaker, dette er ikke noe man vanligvis får hos baker’n iallefall. hihi! Selve RedBull-boksen har jeg laget av sukkerpasta, ellers er resten marsipan. Kaka var sjokoladekake med nougatkrem. Håper dagens kake kan være til inspirasjon! Også håper jeg konfirmanten ble overrasket og glad! ♥ Navnet til konfirmanten, Elias, har jeg forresten laget ved å bruke denne forma ifra FestFabrikken, presset marsipanbokstavene nedi marsipanplaketten, og deretter fjernet de slik at jeg fikk avtrykket ♥

Hjertelig takk for at DU tittet innom bloggen min i dag, jeg håper du får en fortryllende dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Therese S. Sandvik on September 24, 2013

  hvordan fikk du redbullen til å stå slik :)?

  • Tonerose on September 27, 2013

   Denne kaka skulle ut og kjøre et stykke – så jeg turte ikke annet enn å bruke en grillpinne inni den, slik at jeg var sikker på at den ville holde seg! RedBull´n laget jeg flere dager i forkant, slik at den tørket skikkelig før den skulle på kaka =)

   Strålende dag til deg!

   – Tone ♥

 • Line Westlye on May 20, 2013

  For en fantastisk blogg du har! 🙂
  Jeg lurte på om du kunne fortelle meg hva du gjør med den sorte fondanten/marsipanen for å få den så blank og fin?
  Hvis du gidder røpe hvordan du får Redbull boksen til å stå sånn på toppen, er iallefall min dag reddet 😉
  Klem

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei Line,

   Hjertelig takk for det! =) Såklart! Send meg mail om du ønsker raskere svar på noe, her inne på bloggen kan det fort ta litt tid før jeg få svart. Red Bull boksen har jeg jeg en grillpinne inni, jeg turte ikke annet da den skulle kjøre et stykke og jeg var redd den ville knekke om jeg brukte noe spiselig. Marsipanen har jeg malt med matfarge og vodka – da blir den blank =) (alkoholen fordamper, så alle kan spise)

   Klem! =)

Leave a Reply