Konfirmasjonskake { Svart & Lime } Mange personlige detaljer

IMG_6044

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake er en konfirmasjonskake jeg nylig laget – dette var en herlig utfordring! Skjønne mamma’n fortalte meg om interessene til flotte konfirmanten, ønsket fargevalget svart og limegrønt (ifra energidrikken som du ser på kaka) – og gav meg helt frie tøyler! Kjempegøy! Denne kaka skulle helt til Bagn, sammen med mange cupcakes. Kjempestas! ! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_6047

Den spreke konfirmanten er aktiv, glad i teltur, fiske, motorcross, ski, sykle etc etc. Og som de fleste andre opptatt av pc, iphone etc! Dermed ble designet en vanlig rund kake, med mange stilige aktive bilder av konfirmanten rundt, på toppen av denne kaka en kake skjært i fasong som telt – og en kake laget til å ligne favorittcapsen. Inni teltet laget jeg en marsipanvariant av hovedpersonen, såklart med pc’n i fanget! hihi. I hendene har han forresten iphone og ipad, men det er ikke så enkelt å se ifra denne vinkelen.

IMG_6050

Alt på kaka er laget av marsipan og/eller kake. Ulike detaljer som fiskestang, flere fisk, steiner, gress, ski etc etc plasserte jeg rundt omkring på kaka.

IMG_6044

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka, en herlig utfordring! ♥ Cupcakene har jeg visst ikke bilde av her, men jeg laget personlige cucpakewrappere på de, og laget cupcaketoppere av marsipan – med alle svarthvittbildene av konfirmanten, og mange energidrikk-logoer (som konfirmanten har dilla på).

Håper dagens kake var til inspirasjon ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply