{ Svart KonfirmasjonsKake } tegning // klatring // ipad // mobil

IMG_5693_svart_konfirmasjonskake_ipad_tegning

✭ God morgen ✭

Bilde av konfirmasjonskake jeg var så heldig å få lov til å lage! Denne kaka var til en flott konfirmant som er glad i tegning og klatring, og selvfølgelig er ipad´n og mobilen med. Kjempegøy med slike personlige kaker , herlig å få lov til å tilpasse pynten etter hovedpersonen! Alt er spiselig, all pynt laget av marsipan. Når du modelerer slik pynt – husk å beregne god tid, og lag det klart flere dager før kaka skal pyntes. Da rekker marsipanen å få tid på seg til å stivne, og dermed kunne holde fasongen slik du ønsker!

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka ♥

Ønsker deg en strålende dag!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...