{ Konfirmasjonskake } Veskekake m/detaljer i lilla

IMG_5627 copy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg har ikke helt oversikt over hvilke kaker jeg har blogget og ikke, beklager til dere som evt venter på bilde! (send meg en email) – det går litt i overkant i ett om dagen, dermed blir det litt tilfeldig hvilke kaker jeg har fått redigert bilde av. Dagens kake er en konfirmasjonskake jeg var så heldig å få lage for en liten stund tilbake – hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! Herlige mamma´n til skjønne konfirmanten ønsket en jentete veskekake til vakre datteren – kaken var en overraskelse! Supergøy med slike kaker! Jeg fikk bilder av alt ifra lommebok til veske, og feks lille rosa båten til konfirmanten ble laget i minivariant (marsipan) og festet på nøkkelknippe etc. Elsker personlige detaljer! Hovedfargen på kaken ble lilla (ved siden av brunt såklart, som var fargen på veska++)  da dette var fargen ifra selskapet!

Ønsker DEG en herlig sommerdag!! ♥

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

No Comments

Leave a Reply