Konfirmasjonskake– Veskekake! M/konfirmantens iphone, smykker, Twilight, lommebok, penesko etc… {Bildedryss}

IMG_9228 konfirmasjonskake veskekake
Velkommen til ToneroseDesign! I dag kommer som lovet et bildedryss av konfirmasjonskaka jeg laget i helga, jeg håper bildene kan være til inspirasjon! Denne kaka var til skjønne datteren til ei HERLIG søt dame, og jeg er så glad jeg fikk æren av å lage denne kaken. Hjertelig takk!! Alt er spiselig/all pynten har jeg laget i marsipan. Jeg lover å forsøke å forklare hvordan jeg har gått frem for å lage denne kaken, klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder… ♥

IMG_9295 kake jente
I utgangspunktet snakket vi om å lage noe liknende et par kaker jeg har laget før, slik som feks denne. Men etter å ha skravla litt mer fant vi ut at det ville være enda mer gøy å lage noe som var enda mer personlig for konfirmanten! Dermed endte vi opp med noe helt annet, kjempegøy!!
idemyldring konfirmasjonskake
En liten idèmyldring/inspirasjon til kaka  – fylt med stash som har en spesiell betydning for konfirmanten. Veska hennes, lommeboka, et par bamser hun alltid har hatt osv. Og herlige invitasjonene og bordkorta de laget til konfirmasjonene, Twilight-filmene som hun liker etc.. Etter litt tenking, fundering og planlegging ble altså dette resultatet ♥
IMG_9230 kake konfirmasjon
Selve kaka/veska har jeg laget av to porsjoner med oreokake – fylt og dekt den med sjokoladekrem (nesquick-kremen, mmmm!) – og deretter trukket den med marsipan som jeg farget mørkebrun. Jeg stekte bunnene i en firkanta form, deretter delte jeg den på midten- slik at de ble avlange. Deretter var det bare å dele, fylle og stable. Da jeg til slutt hadde en høy rektangelforma kake pakket jeg den i plast og satt den i kjøleskapet noen timer slik at den fikk “satt seg” litt. Ha den gjerne i kjøleskapet natta over, om du skal skjære til kake! Deretter er det bare å sette igang å skjære!
IMG_9273 konfirmasjonskake jente
Jeg tok noen bilder underveis, men de har jeg tydeligvis prestert å slette.. Er det muuuulig? jaja, det blir kanskje ei annen veskekake siden? Lover å ta bilder da! Men, det jeg gjorde var iallefall å skjære den til slik at den så ut som om den var åpen – det jeg skjærte bort et sted “limte” jeg fast et annet sted ved å bruke mer av sjokoladekremen som lim. Til slutt dekte jeg hele kaka med et lag sjokoladkrem, satt kaka i kjøleskapet en halvtimes tid slik at kremen stivnet, og deretter trakk den med marsipan.
IMG_9318 bordkort i marsipan
Jeg laget klar masse kakepynt i forveien, dette tar tiiiiid – og det er en del av pynten som trenger ganske lang tid på seg til å tørke skikkelig slik at de blir litt hardere – og kan stå oppreist av seg selv. Alt har jeg laget av marsipan, jeg synes feks sukkerpasta er MYE letter å jobbe med – men så synes jeg ikke det smaker like godt, derfor lager jeg gjerne ting i marsipan. Det er litt mer kjent for folk flest også! Her har jeg laget en kopi av bordkortene de hadde i konfirmasjonen, bare spiselig såklart ♥ Et lite perlekjede fikk også lov til å være med! For å få marsipanen til å stå opp slik lar du den stivne stående /liggende over feks en brettet kartongbit – husk å legge litt plast imellom slik at marsipanen ikke kommer i kontakt med papiret.
IMG_9297 konformasjonskake
All kakepynten laget jeg som sagt på forhånd, det var kun det som sitter fast på veska (bærehåndtaka etc) som jeg laget der og da. Samt et perlekjede som ligger oppi/nedi veska. Det som var mest utfordrende var uten tvil den høyhelte skoen – knotete med kant hele veien ja! hihi. Men men, det var jo slik skoa til konfirmanten ser ut! Jeg/vi valgte å ha få farger på kaka, hovedsakelig kun mørkebrun og lyserosa – slik at det ikke skulle virke rotete selv med så masse detaljer. Derfor er også skoen mørk!
IMG_9305 penesko av marsipan
Skoen er også laget av marsipan, og på baksiden/undersiden har jeg malt den med litt svart konditorfarge. Skoen var noe av det aller første jeg laget – siden det er så masse marsipan, og det er en litt knotete fasong, trengte den lang tid på å tørke.
IMG_9254 twilight armbånd detlaj kake
Konfirmanten har sansen for Twilight-filmene, dermed måtte jeg jo nesten se på de for å se om det var noe jeg kunne få inspirasjon til å lage og ha med på kaka! hihi. Jeg hadde ikke sett noen av de tidligere, men nå måtte jeg jo se alle! Såklart! Men – er det muuuulig å avslutte siste filmen på den måte??? *sukk* Krysser fingrene for at det ikke er så lenge til del to kommer ut!  Uansett, jeg endte opp med å lage dette armbåndet som du ser på bildet over – som Bella får av gutta sine ♥ Jeg håper iallefall konfirmanten skjønner hva det skal forestille, selv om det kanskje var litt vågalt å skulle lage det i marsipan. hihi!
IMG_9221 twilight ring marsipan
En annen Twilight-detalj var Bella sin forlovelsesring, måtte jo prøve å lage den også. I bakgrunnen ser du forresten perleøredobbene til konfirmanten, disse bruker hun mye! (ja, ikke de i marsipan da.. hihi!)
IMG_9311 marsipanbamser
Konfirmanten har et par bamser hun har hatt siden hun var liten – den ene har fått ørene sine spist opp av hunden, og slik har den vært siden! Koselig med slike personlige detaljer – det er nettopp det som er så gøy med slike kaker synes jeg, man kan lage de akkurat så personlige som man vil! Bilde av bamsene ser du på idèmyldringen lengre oppe. ♥
IMG_9302 veskekake
Åh – det var jo mer Twilight på kaka! Jeg laget et par dvdcover som jeg festet bilde til, dette er spiselig bilde som jeg printet ut med matfarge på sukkerark (egen printer til dette). Du kan kjøpe spiselig bilde flere steder på nettet, feks her. Handler du hos Kaketoppen.no får du 5% rabatt om du oppgir kode tonerosedesign ♥ Man får ganske mange små bilder presset inn på et a4 ark, om man vil! Uansett, jeg laget som nevnt et par dvd’er – jeg googlet dvd cover twilight og da poppet det opp massevis. Jeg har laget de i marsipan, og latt de tørke litt slik at de blir hardere og står litt av seg selv. Bildet er såklart på begge siden av coveret. hihi! Dvdene plasserte jeg oppi/nedi veska!
IMG_9284 oreokake
På baksiden av veska plasserte jeg invitasjonen til konfirmasjonen, laget i marsipan.
IMG_9278 invitasjon marsipan
Det gjennomskinnelig arket er en gelatinplate – jeg tenkte det ville være gøy å forsøke å etterligne de virkelige invitasjonene de hadde laget – og da syntes jeg dette var en fin idè til en spiselig variant – om noen skulle føle for å spise marsipaninvitasjonen! ♥
IMG_9281 marsipanblomster
Noen få blomster ble det også plass til på baksiden..!
IMG_9286 veske kake
Ringene/spennene til veska laget jeg også på forhånd, slik at disse ville bli litt harde og det ville være enklere å feste håndtakene i ringen. Ringene laget jeg av grå marsipan, som jeg etterpå malte med et lite strøk sølvpulver blandet med bittelitt vodka. Blir litt metallisk følelse da!
IMG_9287 brun og rosa kake
Hjertene/anhengene laget jeg av rosa marsipan presst ut med en hjerteformet pepperkakeutstikker. For å få hull til opphenget brukte jeg et sugerør til å presse ut et lite hull. Teksten skrev jeg på etter at marsipanen hadde fått tørke en stund, men tusj med spiselig farge i.
IMG_9264 veskekake
Oppi/hengende ut av veska laget jeg et lyserosa skjerf, jeg festet også litt små brune stjerner på det – det er jo så utrolig populært med stjerneskjerf om dagen! (og det er NYDELIG!)
IMG_9267 veske kake
Et peacemerke laget jeg også av marsipan, konfirmanten liker godt slike kjeder etc. Dermed tenkte jeg det var på sin plass å ha et hengede ut av veska!
IMG_9304 spiselig bilde ramme
Jeg laget en ramme av lyserosa marsipan, som jeg festet et bilde av NYDELIGE konfirmanten inni. Mønsteret på ramma har jeg laget ved å bruke et lite mønsterkjevle. Husk å bruke en del melis på marsipanen først, om du ønsker å kjevle med et mønsterkjevle – da slipper du at alt blir sittende fast inni kjevlet! ♥
IMG_9292 veskekake
Jeg nevnte at jeg laget invitasjonen til konfirmasjonen – som jeg stilte oppetter veska på baksiden av kaka. På forsiden laget jeg konvolutten – om ser under peneskoen ligger konvolutten der!
IMG_9259 konfirmasjonskake veskekake
Jeg holdt jo nesten på å glemme mobilen!!
IMG_9246 iphone kakepynt
Konfirmanten har en iphone 4, denne måtte jo såklart være representert på kaka!! Denne har jeg laget av marsipan, og festet et spiselig bilde jeg printet ut på toppen. For å få det litt ekstra personlig, lånte jeg mobilen til mannen min og sendte en melding til min egen iphone. Jeg lagret han som 050512 (konfirmasjonsdatoen) – og sendte deretter en gratulasjonshilsen til konfirmanten til mobilen min. Deretter tok jeg bilde av mobilen min, og printet ut dette bildet som spiselig print.  Tenkte det ville være en søt detalj på kaka/pynten!! Hvorfor ikke? hihi.
IMG_9275 marsipankake
Jeg har brukt vanlig marsipan ifra matbutikken (landlord ifra Rema), men fondant er som sagt betydelig enklere å jobb med. Det er å få kjøpt feks her.  Bruker du vanlig marsipan som jeg har gjort her, så har jeg brukt både rosafarge og hvitfarge for å få blandet til den lyserosa fargen. Rosafarge og hvitfarge får du tak i hos kaketoppen, husk rabattkode tonerosedesign. Du får selvfølgelig tak i farge mange andre steder også ♥ Brunfargen laget jeg ved å farge marsipan med brunfarge og svart farge. Når jeg farger marsipan pleier jeg å farge inni en plastpose (gjerne litt tykkere plast, som feks ikeaposene) – da slipper man å bli så veldig farge på hendene! ♥
IMG_9242 konfirmasjonskake detaljer
Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥  Spør om det er noe du lurer på!
IMG_9228 konfirmasjonskake
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, det synes jeg er kjempekoselig! ♥
Jeg håper du får en MAGISK dag!! Stor klem!
tonerose underskrift

64 Comments

 • Jill on February 22, 2013

  WOW, den er super flott. Helt utrolig å tenke at dette er en kake 🙂 Håper du fremdelses jobber med dette om en god del år frem i tid 😉

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hjertelig takk for det Jill! =) Jepp, det håper jeg også, hihi!

 • kaya on February 3, 2013

  Kjempeflott kake – er dette spiselig. Du skriver at du printer spiselige bildene selv. Er det en spesiell printer for akkurat dette?

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hjertelig takk for det Kaya. Jepp, alt er spiselig =) Jeg printer selv, jeg har en canonprinter jeg bruker til dette – det finnes ulike printere du kan bruke, det avhenger av hva slags blekk du får tak i (matfarge) Printeren er en “vanlig” printer, men blekk og ark er spesial – også er det såklart viktig at printeren er helt ny/ikke brukt til annet enn spiselig print =)

 • Vigdis on August 2, 2012

  wow. helt fantastisk. men jeg får meg ikke til å tro at noen hadde hjerte til å skjære i og spise den???

 • Cathrine kake haugen on July 12, 2012

  DU er fantastisk, bøyer meg i støvet av beundring:-)

 • Ellen on June 6, 2012

  Jeg er stum..

 • Anonymous on June 3, 2012

  Fantastisk!!! For ei kake, og for en tålmodighet du må ha. NYDELIG!

 • Tonerose on May 10, 2012

  Hei Vibecke,

  hjertelig takk!! ♥ Det hørtes ut som om hun ble fornøyd – kjemepekoselig!!

  jeg håper du har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 10, 2012

  Hei Brith,

  SÅ snill snill snill du er!! ♥ HJERTELIG tusen takk! :o) hihi, du vet nå virkelig å glede en annen du!

  Nok en gang – hjertelig takk for så gode ord! ♥

  Jeg håper du har hatt en fantastisk dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 10, 2012

  Hei Tordis,

  HJERTELIG takk!! Snille deg!! ♥ Så koselig at du titter innom hver dag – det setter jeg stor pris på!!

  Jeg håper du har hatt en fantastisk dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 10, 2012

  Hei Vigdis,

  Hjertelig tusen takk!! ♥ Hihi, ja det tar litt tid – men jeg synes det er nettopp det å lage litt unikt/personlig som er så stas! Tusen tusen takk for så gode ord!!

  Jeg håper du har hatt en fantastisk dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 10, 2012

  Hei Linn,

  Så søt du er! ♥ HJERTELIG takk for det!! Kjempekoselig!! Åh, ja det hadde vært UTROLIG gøy å starte opp men noen små kurs.. Mon tro om det ville vært interesse for det.. Ville jo vært SÅ gøy!! :o)

  Jeg håper du har hatt en fantastisk dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 10, 2012

  Hei FrkMuffin,

  HJERTELIG takk snille deg!! ♥ SÅ koselig!! Kjemepestas at du liker bloggen!! :o)

  jeg håper du har hatt en fantastisk dag!

  Stor klem!

 • Vibecke on May 9, 2012

  Flotteste kaken eg har sett. Konfirmanten blei nok kjempe gla for denne kaken! Du e kjempe flink.

 • Brith on May 9, 2012

  Er helt stum av beundring!!!! du er bare helt RÅ på kaker. Har aldri sett makan…OG alle detaljene…måtte se to ganger før jeg skjønte at d var en ORDENTLIG KAKE!!!!!WOW WOW WOW!!!! Du skulle hatt en pris vettu “Verdens beste kakedekoratør”. Kanskje du skulle tatt over for han dærre “cakeboss”- den norske “cakeboss”, må helt klart være deg :)Kan ikke si noe annet enn at du er bare fantastisk flink Tone!!!
  Ha en fin dag!!
  Klem Brith.

 • Tordis on May 9, 2012

  Hei på deg,Den veska var helt nydelig ,her kan man ikke se at det er en kake,Må bare si ,som de andre .du er kjempe flink,og må og se på bloggen din vær dag..Ha en nydelig dag .

 • vigdis on May 9, 2012

  Hei Tornerose! Jeg følger bloggen din hver dag.. HAr vært imponert mange ganger, men denne kaka her gjør meg helt STUM! Troe aldri jeg har sett noe så flott laget av en kake! Nydelige detaljer, forstår nesten ikke hvordan du får det til..Det må ta laaang tid å lage alt dett! Gleder meg til å følge deg videre fremover! Ha en fin dag! Med hilsen Vigdis

 • Linn Thon on May 9, 2012

  Kjære vene! Jeg kikker på mye kaker for å finne inspirasjon og har sett på noen tusen på nettet, men dine tar kaka asså! Du er så fantastisk flink, Tone! Ikke bare selve kakene, men ideene dine, og alle de flotte detaljene. Jeg er helt stum jeg! Et kakekurs med deg hadde vært tingen! Klem til deg!

 • Frk Muffin on May 8, 2012

  WOW – så utrolig Stilig, må være den RÅESTE kaken jeg noengang har sett. Denne hadde jeg aldri klart å skjære i altså;)

  Digger bloggen din, kreativ og full av pågangsmot!! Du er bare råflink!!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei HegeS,

  Hjertelig takk søta!! ♥

  Hihi, så koselig da!! :o)

  Jeg håper du har hatt en NYDELIG dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Prinsessegrorud,

  Hihi – SÅ søt du er!! ♥ HJERTELIG tusen tusen takk for så gode ord!! :o)

  Moro at du likte twilightdetaljene!! Jeg MÅTTE jo se filmene, og nå gleder jeg meg stort til den siste kommer. Men det er ikke før til høsten??? *sukk* hihi.

  Tusen tusen takk for så gode ord! :o) Dagen har vært flott, storkost meg med gutta mine – som vanlig! :o)

  Jeg håper du også har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Famma!

  HJERTELIG tusen takk for det!! ♥ Så snill du er! :o)

  Lukas har forresten spurt etter deg masse i dag, og påstår at du IKKE har vært på jobb! hihi.

  Stor klem!! ♥

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Camilla,

  hihi – så HERLIG du er!! ♥ Tusen takk for det!! :o) Snilla!!

  Jeg håper du har hatt en NYDELIG dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Birte,

  Så snill du er! ♥ HJERTELIG takk søta!! :o)

  Jeg håper du har hatt en NYDELIG dag!!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Nina Lovise,

  hihi, så søt du er!! HJERTELIG takk snille deg!! ♥ Hihi, jepp – det er kake ja! hihi. Tusen takk!!

  Jeg håper du har hatt en NYDELIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Line,

  hihi – så søt du er!! ♥ Hjertelig takk for det!!

  Stemmer! Så gøy, håper og tror du koser deg med planleggingen!! Hvor bor du? Jeg har ikke laget så mange kaker, det tar tiiiid – men noen har jeg laget :o) Send meg gjerne en email itoneroseshage@gmail.com – så kan vi skravles litt der! ♥

  Jeg håper du har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Henriette,

  Så koselig å høre ifra deg!! ♥ Tusen takk søta! :o) Alt er bare bra med meg og gutta, håper det samme med deg! ? :o) Ville vært superkos å treffes snart! :o)

  Håper dagen din har vært SUPER søta!!

  stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Anette,

  HJERTELIG takk søte deg!! ♥ Snilla!! :o) Du vet virkelig å spre om deg med varme og glede, tusen takk!!

  jeg håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Åshild i bestemors hage,

  Hjertelig takk!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Ludmilla,

  Hjertelig takk for det!! ♥ Hvor i landet bor dere? Jeg har ikke laget så mange kaker da det tar tiiiid, men noen få har jeg laget. :o) Send meg gjerne en email – itoneroseshage@gmail.com

  Håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Solveig Marie,

  Søta! Hjertelig tusen takk!! ♥

  Jeg håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Linn,

  hihi, søta! Tusen takk!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Janne,

  Hjertelig takk!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Lene,

  Hihi, så go’ du er!! Takk, jeg håper konfirmanten syntes det var en artig vri med melding på mobilen.. Gøy å gjøre litt ut av det må vite! :o)

  Hjertelig takk for så gode ord!

  Jeg håper du har hatt en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Marita,

  Hjertelig tusen takk!! ♥

  Jeg håper du også har hatt en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Lene,

  HJERTELIG tusen takk for så gode ord søta!! ♥ Snille deg!! hihi, det er gøy å skjære til kaker i fasong – men det tar tiiiid. Men absolutt moro!! :o)

  Jepp – det hørtes slik ut, utrolig stor stas for meg – gøy!! ♥

  Jeg håper du har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Cecilie,

  Hjertelig takk!! ♥ Det er nok ikke sånn type oreokake du tenker på – mer som sjokoladekake uten kakao, og med oreokjeks inni. (og diverse annet, såklart!) :o)

  Jeg håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Lise,

  Hjertelig takk!! Åh, det ville vært SUPERgøy!! Tror du det er interesse for det? hmm… Ville vært kjempegøy! :o)

  Jeg håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 8, 2012

  Hei Jane,

  Hihi, så søt du er!! ♥ Hjertelig tusen takk for det!

  Jeg jobber egentlig som optiker – men for øyeblikket er jeg hjemme med våre to små gutter! :o)

  Tusen takk søta!!

  Jeg håper du har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • HegeS on May 8, 2012

  Kjære vene! Dette er jo helt vanvittig nydelig! Du er helt sinnssykt flink! Bare det å komme på alle ideene… Likte spesielt godt iphonen:) veska ser jo ut som den er ekte!

  Jeg skal bestille kake av deg en gang altså! 🙂

 • HegeS on May 8, 2012

  Kjære vene! Dette er jo helt vanvittig nydelig! Du er helt sinnssykt flink! Bare det å komme på alle ideene… Likte spesielt godt iphonen:) veska ser jo ut som den er ekte!

  Jeg skal bestille kake av deg en gang altså! 🙂

 • ♥Prinsessegrorud♥ on May 8, 2012

  HERRE…. GUD!!!
  Jeg er helt målløs, dette burde ikke være fysisk MULIG! OMG så lekkert!!
  Jeg.. vet ikke hva jeg skal si! Dette må jo desidert være noe av det beste du noen gang har laget!! Eeeeeelsket Twilight detaljene, siden jeg er ihugga twilight fan!!
  Oioioioiioioioi, hadde jeg fått en SÅNN kake på konfirmasjonsdagen…. Det går jo ikke ann å toppe dette! Tenk på bryllupsdagen hennes, ingen ting kommer til å måle seg med dette!!
  Hjelpes! Du er FLINK!! Beundrer deg så utrolig mye *tilbe* *tilbe*

  Målløs ja. det kan du si!

  STOR varm klem og ha en FANTASTISK tirsdag det fortjener du!!!!!!!!!!! 😀 <3

 • Anonymous on May 8, 2012

  Tenkte jeg ville legge inn en kommentar til dette, men jeg klarer ikke å finne noen ord som passer. Blir fullstendig stum!! Du er bare SÅÅÅ utrolig kreativ at det er til å miste pusten av. Stor klem fra “Famma”

 • Hjem og Glede on May 8, 2012

  Skjønne Tonerose!
  Finner ikke ord….
  Er det virkelig mulig?
  Du er bare helt SUPERWOMAN…!
  Gøy å se!

  Klem Camilla

 • Barnelykke on May 8, 2012

  Du overgår deg selv og hva jeg tenker er mulig stadig vekk 🙂
  Det er kunst det du lager – så kreativt – tolmodig og ikke minst utrolig dyktig!!!!

  🙂
  Klem
  Birte

 • Nina Lovise on May 8, 2012

  Ser det er flere her som er stum av beundring, og det er jeg også! Er det mulig å være så flink og kreavtiv? Jeg blir så mektig imponert hver gang jeg leser innleggene dine 🙂 Jeg tenkte at “dette kan IKKE være ei kake?!”. men joda 😉

 • Har en drøm... on May 8, 2012

  OMG!!!
  Jeg måtte se maaange ganger på kaken for og forstå at dette ikke var ekte, hehe:)
  Du må jo være Norges beste kakalager (heter det konditor kanskje, hehe) jeg har ALDRI sett maken!!

  Tar du imot bestillinger trooo?
  Vi har en konfirmasjon i september nemlig:)

 • Henriette on May 8, 2012

  Tone, dette er helt VILT!! Du er så utrolig flink!! Håper alt er bra med dere 🙂 hilsen din kusine.

 • Anonymous on May 8, 2012

  heihei!:))

  oi oi oi oi FOR ei kake Tonerose!!:-D helt fantastisk ubeskrivelig flink du….. !!:o)))…..ord kan ikke beskrive det du får til flinke deg!:o)))))….

  klemmer anette:)

 • Åshild i bestemors hage on May 8, 2012

  Jeg er stum av beundring.

 • Ludmila on May 8, 2012

  Er det mulig å bestille en kake hos deg? Vi skal holde navnefest for vår datter og vil gjerne ha en en slik fantastisk kake som du lager.

 • Ludmila on May 8, 2012

  For en kake! Helt utrolig! Fantastisk! Imponerende!

  Hilsen Ludmila

 • Solveig Marie on May 8, 2012

  Jeg gir meg helt over jeg… For en fantastisk kake. Jeg har ikke ord:) Du er bare helt fantastisk flink, og jeg misunner deg sååååå mye:)

 • Anonymous on May 8, 2012

  wow… har ikke flere ord enn d…

  Hilsen Linn

 • Janne on May 8, 2012

  Wow! Helt fantastisk!

 • Lene on May 8, 2012

  Jeg blir helt målløs! For en tålmodighet du må ha, i tillegg til at du er veldig flink og har et øye for detaljer. Elsker den mobil-detaljen!
  Hadde jeg hatt ei sånn kake i min konfirmasjon, tror jeg ingen hadde fått spist av den 🙂

 • Marita on May 8, 2012

  Jeg har ikke ord – bare FANTASTISK!!!! Ha en flott og kreativ dag 🙂 Klem

 • Lene on May 8, 2012

  Har ikke ord jeg…. Hvordan i alle dager får du det til?! Du er jo bare helt RÅ og jeg er som alltid utrolig imponert over det du får til. Skjønner ikke hvordan du klarer å skjære ut og forme kakene til det du vil ha, som vesken her og boble bilen til nevøen din…

  Var nok en konfirmant som var både overrasket og glad da hun fikk se denne kaken 🙂

  Ha en NYDELIG dag snuppa <3

  Stor klem

 • Cecilie G on May 8, 2012

  Fantastisk kake : )
  Hvordan får du en oreokake til å holde seg sånn?
  Utrolig flott og utrolige detaljer !

 • Lise myhre on May 8, 2012

  Helt rått det du får til. Har du vurdert å holde bake kurs, eller pynte kurs. Hadde vært kjempegøy å lært å lage det du får til 🙂

 • Jane on May 8, 2012

  OMG sier jeg bare!! Råeste kaka jeg har sett noen gang. Skjønner virkelig ikke hvordan du får det til? Må bare få spørre om en ting, er dette noe du jobber med til daglig eller er det en hobby?
  Du er sinnsykt flink i allefall. Mektig imponert som vanlig.

  klem Jane

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...