Jeg designer drømmekaker, vakre detaljrike dessertbord med herlige trykksaker, holder kurs, fotograferer og lager bildemanipulasjoner. …også har jeg akkurat utgitt bok, utrolig spennende!

  ToneroseDesign@gmail.com

Grunnet stor pågang har jeg måttet sette pause på alt av kakebestillinger, da tiden desverre ikke strekker til – selv om jeg elsker (!) å dekorere kaker

Med mindre annet er avtalt i forkant ønsker jeg å dele bilder på www.ToneroseDesign.com

 

48 Comments

 • nina on February 2, 2013

  Hei,
  Jeg er helt målløs…flotte kaker og bilder. Jeg er mest interessert i produktfotografering og i den forbindelse er jeg litt nyskjerrig på hvilket kamera og linser du har/bruker? Lykke til videre med det flott arbeidet :).

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Nina,

   Hjertelig takk for så gode ord! =)

   Jeg har canon 7d, og til produktfotografering bruker jeg ofte all-round-objektivet mitt 17-50mm f2.8, men også noen ganger ei makrolinse på 60mm – det avhenger av hva jeg fotograferer =) Hjertelig takk for det! =)

 • Sofie on January 4, 2013

  Hei!

  Ser du får mye skryt, og det er virkelig fortjent! Har hentet mye inspirasjon fra deg. Imponert over hva du får til, og tillegg er du tobarnsmor! (som er en fulltidsjobb i seg selv).

  Jeg er selv nybakt mamma, og skal døpe jenta mi den 20 januar. Har sendt deg mail, ang om du kanskje får tid til å lage en kake til meg? 😀

  Vet det er kort varsel, men håper virkelig du får tid.
  Hadde vært skikkelig stas å ha en slik flott kake fra deg på kakebordet!
  Klem

  • Tonerose on January 4, 2013

   Hei Sofie,

   Hihi, så søt du er! =) Hjertelig takk for så gode ord!! Kjempestas at du har blitt inspirert her inne – ingenting er bedre enn det!

   Jepp, det er ikke så leng til; men jeg satser på at jeg får laget en vakker kake til lille prinsessa di. Det vil være en ære! =) Spent på å høre tilbake ifra deg, etterhvert kommer vi frem til et nydelig design i sammen. Blir gøy!

   Kos deg massevis med skjønne lille datteren din, og såklart forberedelsene til dåpen! =)

   Stor klem!

 • Monica R on November 21, 2012

  Jeg har nesten ikke ord. Jeg har nå bladd igjennom store deler av bloggen din i 2 timer og alt er bare så uvirkelig perfekt! Fantastisk arbeid og kreativitet! Det eneste jeg ikke likte var informasjonen om at du holder til i Drammen. Er du noen ganger i Bergen? Kunne veldig veldig veldig gjerne tenkt meg å gått på kurs hos deg, og har flere andre jeg kjenner som jeg VET også ville vært med.
  Dette er uten tvil den mest fantastiske bloggen jeg har sett!
  Hilsen en ny beundrer 🙂

  • Tonerose on December 2, 2012

   Hei Monica,

   Hihi, SØTA!! =) Hjertelig tusen takk for så gode ord!!

   Jeg har desverre ingen planer om Bergens-tur foreløpig, men om jeg skulle ha mulighet til å komme etterhvert sier jeg såklart ifra! Kjempekoselig at du kunne tenkt deg å vært med på kurs! =)

   Så utrolig koselig at du trives her inne – hjertelig takk for så gode ord!!

   Stor klem!

 • Aina Marie Pedersen on November 3, 2012

  Hei, så en link til siden din,- en tatty teddy mold du har ( Den som sitter) Jeg lurer på om jeg kan kjøpe den av deg?

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hei Aina Marie,

   Jeg kan desverre ikke selge min tatty teddy mold – den bruker jeg hele tiden!

   Men om du vil at jeg skal lage tatty teddy figurer til deg av marsipan kan jeg såklart det .

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

 • sarah on October 16, 2012

  Hei!
  Kan jeg spørre deg om nettbutikken hvor man får kjøpt den fine kjøkkenmaskinen i tre til barn?

  • Tonerose on October 22, 2012

   Hei Sarah,

   Såklart! =) Den har gutta vært så heldig å få ifra tante og co – men de har kjøpt den på riktige leker i oslo (riktigeleker.no)

   Stor klem!

 • Line on October 10, 2012

  Hei, hei!
  Jeg har akkurat oppdaget denne bloggen – fantastisk! Du lager så mye lekkert og har så øye for detaljer.:) Jeg skal arrangere barnebursdag for mine to døtre som blir 4 og 5 år i desember. Temaet skal være “ballerina”. Kunne du ha laget en kake som gjenspeiler det temaet på en eller annen måte. Hvor mye vil det i så fall komme på? Bursdagen skal holdes i slutten av nov./beg. av des. og det blir 18 jenter og mye rosa! 🙂 Mvh Line

  • Tonerose on October 12, 2012

   Hei Line,

   Hjertelig takk for så gode ord! =)

   Åh – dette høres herlig ut! Nydelig tema! =) Så absolutt, det kan jeg veldig gjerne! =) Har du sett for deg noe du kunne tenke deg? For om det er helt åpent har såklart jeg massevis av ideer! hihi. Hihi, så gøy med masse rosa! Det må vi få med på kaka!!

   Når det kommer til pris på kakene mine avhenger dette av designet+størrelsen, men de begynner på 1500,- og oppover (en “vanlig” rund kake, beregnet på ca 15stk)

   Hmm, kunne vært lekkert med en putekake med et par ballerinasko liggende på toppen! Bør kanskje ha med litt glitter og stash også, hihi! Tror dette vile blitt en elegant kake!! Alternativt en rund kake i en eller to etg, med modelerte små ballerinaer som kan plasseres rundt kaka/inntil (2d), eller et par som sitter på toppen – bursdagsbarna (3d)! =) Send meg gjerne en email så kan vi avtale litt nærmere – tonerosedesign@gmail.com Lettere å komme med et spesifikt design når jeg vet budsjettet ditt!

   Så herlig bursdag dette blir!

   Tone =)

 • Rebekka on October 10, 2012

  Hei, må bare få gratulere deg med flotte, detaljrike kaker og alt annet. Man blir virkelig inspirert av å være inne på siden her. Jeg lurer på om den babyen du lager og pynter på kaker er noe du kan sende i post? 😉 Vi bor i nordland og jeg forelsket meg i den liggende babyen. Vi skal ha barndåp 30 desember så det er lenge til. Mvh Rebekka

  • Tonerose on October 12, 2012

   Hei Rebekka,

   Hjertelig takk for så gode ord! =) Kjempegøy at du blir inspirert!

   Etter å ha sendt kakepynt i posten flere ganger, og det desverre ikke har gått like bra hver gang har jeg nå bestemt at jeg ikke gjør dette lengre. Det er så utrolig kjipt om det skulle gå i stykker. Desverre. Men, om det er den lille babyen du har lyst til å lage går det an å kjøp form til akkurat den, den finner du feks her: http://www.kaketoppen.no/products/baby-silikonform Oppgi rabattkode tonerosedsign så får du bittelitt rabatt også, om du skulle ende opp med å lage en selv. =)

   Kos deg masse med dåpsplanlegging, og lille gullungen din!

   Stor klem!

   • Rebekka on October 13, 2012

    Takk, for tips. Skal se på den.
    Ser du holder til i Drammen… Pappa bor i Røyken og de kommer nordover til dåpen. Dersom jeg bestiller kakepynt ( baby og blomster) fra deg så kan de ta den med når de kommer? Går du med på den ;D

    • Tonerose on October 13, 2012

     Hei Rebekka,

     Jepp – den går jeg med på! Det blir noe helt annet enn å sende i posten! =) Da kan jeg lage både baby, blomster, og evt sommerfugler, bokstavklosser, babystash etc. Så bra at han bor så nærme!! =) Du får si ifra om du har lyst til at jeg lager etterhvert, eller om du bestiller deg babyform og lager selv.

     Håper helgen din er NYDELIG!

     Stor klem!

     • Rebekka on October 17, 2012

      Etter at ammetåka lettnet litt kom jeg på at jeg i forrige århundre var på et Cacasparty og er i besittelse av diverse former og verktøy. Jeg brukte helgen på å leite dem frem. Jeg skal prøve meg litt på å lage blomster men, vil bestille den babyen av deg uansett, mulig jeg kaster inn håndkleet og bestiller blomster og 😉 Du skal få høre.
      Hvor lang tid i forveien lager du pynten?
      Og hvor finnes det slike små bamseformer?

     • Tonerose on October 22, 2012

      Hei Rebekka,

      Hihi, så gøy! Kjempebra!! Det var vel noe av det aller første kakeustyret jeg også kjøpte meg – for maaaange år siden. Det har blitt flittig brukt nå etter at jeg etterhvert “oppdaget” kakedekorering! =) hihi, ja – gi beskjed om hva du evt vil bestille – eller om du evt ønsker kurs hvor vi lager det i sammen! =) (jeg tilbyr også privat-timer, så om du ville laget i sammen i forkant hadde det også vært superkos) =)

      Jeg pleier gjerne å lage pynten i begynnelsen av uka, når jeg skal ha kaka klar til helga. Men det er heller fordi jeg ikke har bedre tid enn det, du kan gjerne lage den lengre tid i forveien! Oppbevar da ferdig pynt mørk, tørt og i romtemperatur. =)

      Liten bamseform har jeg kjøpt direkte hos leverandøren – first impression molds. (.com) men de produserer ikke akkurat denne forma lengre, men det finnes mange andre! Feks på ebay får man kjøpt “bare” bamsform uten at det blir så altfor dyrt =)

      Stor klem!

 • Hilde on September 26, 2012

  Nyyydelige mnesterverk du lager! 🙂

  Jeg driver selv litt på hobbybasis med kakebaking og dekorering, men har hittil bare brukt standard-fargene man får kjøpt. Kan du dele med oss hemmeligheten bak fargene du har brukt på den doble dåpskaken din? Den med mange blomster i hvit, gammelrosa, lyserosa etc..

  Skal selv ha barnedåp den 21.oktober, og tenkte å gå igang med noe av pynten allerede nå 🙂

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Hilde,

   Det er desverre ingen hemmelighet – jeg har bare blandet meg frem til jeg finner en farge jeg synes blir pen. Mener jeg har brukt, rosa, lilla, litt blått, og muligens også bittelitt sort/brun for å få den litt “møkkete”. Så, ingen hemmelighet – bare goood tid! =)

   Kjempelurt å være tidlig ute med pynten – da kan du sitte litt nå og da, og du slipper at det blir stress – bare kos!

   Lykke til, og kos deg masse!

   Stor klem!

 • Yvonne Kolden on September 25, 2012

  Heisann!
  Skal lage ei dåpskake til helgen også lurte jeg på om det var greit å bruke mmf? Syns det er enklere enn marsipan å holde på med 🙂

  Så lurte jeg på om du preger trekket før eller etter du har det på kaken? Kjøpte en rolling pin med diamantmønster og skal bruke den for første gang 🙂

  Hva bruker du for å male/fargelegge dåpsbabyene med?

  Hvor mange dager i forveien lager du pynten?

  Svar gjerne til min mail yvonne.kolden@live.com

  mvh

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Yvonne,

   Jeg har ikke så mye erfaring med mmf (eller dvs, det er lenge siden, bruker vanligvis marsipan da mange flere er kjent med dette), men jeg vil helt sikkrt tro du fint kan bruke det om du ønsker. =) Jeg preger trekket før jeg har det på kaken, om jeg bruker en rolling pin. Men når jeg lager diamantmønster med perler i hjørnene bruker jeg ikke rolling pin, da preger jeg det på for hånd etter jeg har trekt kaken, rundt på siden av kaken. =) Små marsipanbabyer bruker jeg ivory og farger marsipanen med, deretter maler jeg på håret med feks brunt. Men dette avhenger av hvordan babyen ser ut i virkeligheten! =) Jeg lager kakepynten så god tid jeg har – vanligvis er det ganske fullpakket her, slik at ofte begynner på pynten i begynnelsen av uka når kaka skal være klar til helga. Men har du mulighet kan du gjerne begynne med den tidligere. =)

   Lykke til, og kos deg!

   Stor klem!

 • Grete on September 24, 2012

  Himmel for noen lekre kaker….Jeg er helt matt:) Nå har jeg sittet her i mange timer & jeg er full av beundring…. Lurte på hva du tar for en kake til en gutt som fyller 13 !?( Han fyller 17 Oktober…) & så lurte jeg på pris på konfirmasjonskake!? Mvh Grete

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Grete,

   Hjertelig tusen takk for det!! =) Så utrolig koselig at du har sittet på bloggn i flere timer – kjempekoselig!!

   ojoj, denne kommentaret har gått meg helt hus forbi – sender deg en mail jeg! =) Jeg har hatt LITT i overkant mye å henge fingra i i det siste, håper å få hodet over vannet iløpet av uka! =) Mail kommer! =)

   Stor klem!

 • Juliyy on September 24, 2012

  Hei!
  Jeg har sett en god del på cupcake-wrapperne dine og nå som det nærmer seg høstferie hadde jeg lyst til å lage noen høst wrappere, men jeg vet ikke helt hvordan. Jeg har ikke photoshop, så jeg lurte litt på om (hvis du har tid) om du kunne lage en wrapper, med noen blader som blåser el. Det hadde vært helt topp om bakgrunnen kunne være litt lys orange. Men dette er selfølgelig bare hvis du har tid 🙂 <3

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Juliyy,

   Jeg svarte deg på den andre kommentaren din her inne – men om du har lyst til at jeg bestille eget design på wrappere lager jeg gjerne det til deg! Pris på eget design på wrappere er 100,- Om du evt vil, har jeg lagt ut flere til gratis nedlasting, de finner du øverst på siden under “gratis nedlasting”. Rull deg nedover – så kommer du til halloween/høst etterhvert. =) Ellers vil jg tipse om å gå på panduro eller feks nille, og kjøpe kartong med bladmønster/høstmønster, så kan du klippe ut wrappere selv! Bruk da en av de jeg har lagt ut på bloggen til gratis nedlasting som mal, så tegner du bare rundt med en blyant – og klipper ut dine egne! =) Håper dette var til hjelp! =)

   Kos deg masse masse i høstferien! =)

   Stor klem!

 • Firdevs on September 18, 2012

  Heisann Tone

  Jeg sendte deg en mail igår angånde trykksaker venter spent på svar fra deg =)

  Ha en riktig god dag klem

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Firdevs,

   Beklager, det går LITT i ett her om dagen – du har fått svar, ikke sant? =)

   kjeeeempegøy med angry birds bursdag søta!!

   Stor klem!

 • Yvonne C. Aaserud on September 17, 2012

  Hei.
  Vi skal ha dåp til vår Julie 30. september, vi bor i Sande i Vestfold og så du lager så mye lekkert. Har du mulighet til å lage en dåpskake til oss, hvor mye koster det til ca. 20 pers. og hvor lang tid trenger du, hva annet kan du hjelpe med? 🙂
  Mvh. Yvonne Aaserud.

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Yvonne,

   Jeg skrev en lang mail til deg den 17, men har ikke hørt tilbake? Har du mottatt mailen min? Send meg gjerne et pip på tonerosedesign@gmail.com – om du er intr i kake til neste helg trenger vi å avtale evt design raskt =)

 • Laila Rørtveit on September 16, 2012

  heisann,

  Fantastisk flink og nydelige kaker-dekorasjoner du lager!!!!
  Du gir meg inspirasjon:-)
  Alle di flotte etikettene du lager, har du lyst å legge ut malene på sida di? Kjempe flotte design!!

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Laila,

   Hjertelig takk for så gode ord!! =)

   Koselig å høre at du finner inspirasjon her inne!

   Jeg har lagt ut en trinn-for-trinn forklaring hvordan man kan lage slike etiketter selv, det finner du her: http://tonerosedesign.com/?p=315 Da kan du lage akkurat hva du vil! =) Ellers har jeg lagt ut litt diverse til gratis nedlasting også, de finner du øverst til venstre – under “gratis nedlasting” =)

   Håper du får en herlig dag!

   Stor klem!

 • Anne on September 14, 2012

  Hei, så noen kjempefine kjeks på pinne til Lukas sin 2 års dag på bloggen din, men hvordan festet du de spiselige bildene til kjeksen?

  • Tonerose on September 15, 2012

   Hei Anne,

   Takk for det! =)

   Hmm, jeg lurer på om jeg penslet kakene med bittebittelitt vann for å få de til å feste! Alternativt går det an å feste litt marsipan til kakene, og deretter feste bildet til marsipanen.

   Riktig god helg!

   Stor klem!

 • monica on September 5, 2012

  tusen takk for svar 🙂 hvordan skal jeg få printet ut navn på boblene når jeg allerede har klipt dem ut? 🙂

  • Tonerose on September 6, 2012

   hmmm… Om du allerede har klipt de klare tror jeg kanskje jeg ville skrevet navnene på for hånd, det blir også lekkert!! =)

   Stor klem!

 • monica on September 4, 2012

  Heisann!
  Da har jeg gått i innkjøp av blåe stripete ark og ark med rundinger på og klipt dem til i småe bobler 🙂 men da lurte jeg om du hadde noen tips m.t..p hvordan jeg skal skrive navnene?
  Har kjøpt inn hvitt/glossy papir som jeg hadde lyst å skrive på-men lurte på om det hadde blitt fint å klipt en mindre variant av bobla å skrevet navnet på å limt på dn store? Prøvde å klippe ut hjul å vinduer,mn syntes kansje det ble litt mye siden dette skal være bordkort..
  Hadde jo og litt lyst å få nedlastet programmet av skrift som du hadde vist 🙂 men får ikke helt til å laste det ned. Tenker det ble litt mer gjennomført med samme blå fargen som bobla på skriften 🙂

  • Tonerose on September 5, 2012

   Hei Monica,

   Hmm.. Det er mange muligheter til hvordan du kan gjøre dett lekkert! Hmm, hadde det vært meg tror jeg kanskje at jeg ville printet ut navn direkte på det blåstripete arket ditt, og deretter klippet ut omrisset av en liten boblebil rundt navnet – slik at navnet blir mitt på bilen. Og that’s it! Dvs ingen vinduer el – kan være at det blir rotete når alt er så smått! =)

   Når det kommer til nedlasting av font trykker du på “last ned” knappen til høyre for teksten, deretter veldger du lagre – og etterpå velger du åpne når den er ferdig lagret. Så trykker du på installer øverst til venstre i dokumentet som åpnes. Så er det bare å vente et par minutter – så er skrifttypen installrt i feks word etc! =)

   Kos deg videre!

   Stor kleM!

 • Lillian Henriksen on September 3, 2012

  Hei!

  Sendt deg mail og, jeg. Vi skal ha barnedåp 7 oktober og merker plutselig presset…:) Lurer i den forbindelse på hvor mye en sjokoladekake til rundt 20 personer koster? Synes dåpskaken fra 13/14 juni 2012 er veldig fin, samt kakene formet som puter. Er det for sent å bestille nå?

  Mvh
  Lillian Henriksen

  • Tonerose on September 3, 2012

   Hei Lillian,

   Hihi, ja ikke sant! Tusen ting som skal være klart! =) men er heldigvis litt tid igjen fortsatt!!

   Nei, det er en drøy måned til – så det er ikke for sent. Pris avhenger av størrelse og design – dåpskakene jeg har laget så langt har jeg fått fra 1500,- til 3000,- for. Jeg har desverre ikke fått svart på mail i går, svarer deg videre der jeg! =)

 • Liv on September 2, 2012

  Hei,hei:)
  Vi skal gifte oss 10.11.2012 og i så anledning trenger vi en bryllupskake;) Har kikket litt på nett og hørt litt rundt og jeg både ser og hører at du lager NYDELIGE kaker! Så da lurer jeg på om det er noen mulighet for at du er ledig for oppdrag den aktuelle datoen og evt ca pris du ser for deg?

  Mvh Liv:)

  • Tonerose on September 3, 2012

   Hei Liv,

   Så stas! Det vil være en ære å få lov til å lage bryllupskaka deres! =) Har dere planlgt bryllupet? Farger? kjole? brudebukett? Bordpynt? invitasjoner? phui, beklager – mange spørsmål! hihi. Alltid gøy å kunne gjøre kaka personlig! Pris avhenger av størrelse og design på kaka. Hva har dere lyst på?

   Supert om du vil sende meg en email på tonerosedesign@gmail.com – så kan vi prate litt mer! =)

   Håper du har en HERLIG dag!

 • monica on August 31, 2012

  hvis man f.eks skal lage disse boblebilen, hvor kan man skrive navn? :)har jo også gådd an å laget bare” den ene siden” av bilen og satt opp med klype på glassene? 🙂

  • Tonerose on August 31, 2012

   Jepp Monica – det ville også vært supernusselig! Hmmm.. bare midt på bilen, kanskje? Bilen blir jo rimelig liten, tror det kunne blitt veldig nusselig! =)

 • monica on August 31, 2012

  heisann! synes du har en fantastisk blogg!! har barndåp dn 16 september, lurte på om du hadde noen tips m.t.p bordkort? likte godt bilene av bølgepapp 🙂

  • Tonerose on August 31, 2012

   Hei Monica,

   Oj, nei det var ikke så lenge til! Gøy! =)

   Hmmm, ja det er supernusselelig å lage slike små boblebiler i miniutgave til bordkort. Ellers er det massevis av annet herlig å finne på også! Hmm, lage små sko av kartong er nusselig (!) om du liker scrapping, eller små gavebokser med noe godt oppi – med søte merkelapper passer til enhver anledning. Eller klippe små dåpskjolekort av kartong og feste på hvert glass med en liten klype er kjempesøtt.. Mange muligheter! =)

   Kos deg masse videre med forberedelsene til dåpen!

   klem! =)

 • Ragnhild Andersson on August 26, 2012

  Hei Tonerose!

  Har nå sittet å blitt lamslått av dine mesterverk 😉
  Nydelige dåpskaker, og jeg ønsker meg sårt en. Så da blir spm. om du kan lage en til oss? Har du tid og lyst, blir jeg enormt lykkelig!! Vi skal ha dåp i Oslo den 30 september til vår skjønne Dennis, det er kanskje for dårlig tidsramme…?

  Håper du kan hjelpe; stor klem fra oss. Tusen takk for en RÅ BLOGG;-)

  • Tonerose on August 26, 2012

   Hei Ragnhild,

   Hjertelig takk for så gode ord! =) Så snill du er!! Det er klart jeg veldig gjerne vil lage en kake til dere! 30september passer fint. =) oj, der så jeg mailen din – svarer deg der isteden jeg!

   Håper du har en vidunderlig søndag! =)

   Stor klem!

Leave a Reply