{ Kontor // Gratis print }

dream create inspire

Jeg håper du har en DEILIG dag!

I dag vil jeg dele et print jeg skal henge opp på kontoret mitt bak/over Mac´n – jeg er igang med å male litt her, og dermed er det selvsagt gøy å planlegge hva som skal opp på veggen! I tilfelle DU har lyst på tilsvarende tenkte jeg det var en fin idè å legge det ut på bloggen. Klikk på bildet så blir det større og bedre egnet til print ♥

DREAM – CREATE – INSPIRE

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...