Kurs i Kakedekorering – trekke kake med marsipan & dekorere den

Velkommen til kurs! ♥ I dette grunnleggende kurset lærer vi å trekke ei kake med marsipanlokk. Deretter pynter vi kaken vår med feks pynt laget med silikonformer eller feks blomster som vi selv lager av marsipan eller sukkerpasta. Det du selv har lyst til! Dette kurset passer alle, du trenger ingen erfaring med kakedekorering fra tidligere! Det passer også flott til deg som er glad i å dekorere kaker, men er litt usikker på hvordan få marsipanlokket jevnt og fint på kaken ♥ Jeg gjennomgår vakker marsipanpynt, feks små babyer laget med silikonform, border rundt kaken osv. Kakepynt tilpasses  etter hva deltakerne ønsker. Velkommen!

Kurset varer i 4 timer, kursavgift 990,- . Om du ønsker å melde deg på kurs kan du booke plass direkte under de ulike datoene/stedene her på nettsiden – oversikt over alle kursdatoer finner du HER. Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en email på ToneroseDesign@gmail.com Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å melde deg på – og kursdato.

Til dette kurset tar alle med sin egen kake, dekk/trekk den med et lag sjokoladekrem/smørkem før du kommer. Det er det beste underlaget for marsipanen! Bak helst en fast kake, type sjokoladekake, vaniljekake, banankake el. Om du ønsker forslag til oppskrifter finner du det HER.

Håper vi sees! ♥

tonerose-underskrift_thumb.jpg

6 Comments

 • Elin on April 17, 2013

  Nå tror jeg over halve meldingen forsvant? :/
  Lurte ihvertfall på når neste kakedekoreringskurs er, og om det kanskje er plass til meg?:))

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hey Elin!

   Ops, gikk litt fort her! Ja, til høsten kommer jeg til å sette opp mange kurs – ville vært supergøy om du har lyst til å være med på kurs da! Tenker du trekke-kake-kurs feks? Ville vært kos om du har lyst til å være med!! Jeg har ikke satt datoer enda, men til høsten blir det forhåpentlig ganske mange (og litt ulike) – da er det såklart garantert plass til deg!! =)

   Stor klem!

 • Elin on April 17, 2013

  Hei kjære flinke Tone!
  Takker igjen for nydelig bursdagskake til Andrea min

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...