Oppdatert kursoversikt finner du HER

Kurs BERGEN posteretasjekakekurs utsmykkede fantasiblomsterkursoversikt høsten 2014 Kurs Brevik Kurs HaldenKurs Hamar

veskekakekurs Kurs utsmykkede blomster copy  basic kurs

blomsterkurs1

BryllupsKakeKurs Kurs Modelering Bamse med ballong copy

68 Comments

 • Lisa on November 20, 2013

  Er innom hver dag og ser om du har satt opp nye kurs, håper du kommer med flere snart! 🙂 Har så lyst til og være med 🙂

  • Tonerose on November 21, 2013

   Kjempekoselig Lisa!! ♥

   Det går litt i ett om dagen, men håper å få oversikten om ikke så lenge.. Gleder meg til mange kurs neste år, tenk å få lov til å reise rundt og holde kurs. Som jeg gleder meg!! ♥

   Ønsker deg en herlig dag videre! =)

 • Line Tholsson on September 24, 2013

  Blir helt forbløffet av det du gjør! 🙂
  Men bare lurte på om du noen gang har tenkt på å holde kurs i photoshop? Siden du tydeligvis har litt greie på det også 🙂 Hehe..

  • Tonerose on September 27, 2013

   Så koselig Line – hjertelig tusen takk for det! =)

   Jeg har ikke satt opp noe kurs i photoshop – men det hadde vært veldig gøy! Men jeg har ingen utdanning i det da, men om det er interesse er jeg såklart klar! Hmmm, feks photoshopping av julekort… Kunne vært gøy!! =)

   Strålende dag til deg!

   – Tone ♥

 • Angélica on April 6, 2013

  Er det noe kurs i Ålesund snart?! 🙂

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hihi, det hadde vært kjempegøy Angelica!! =) Håper jeg kunne kommet etterhvert, ville vært STAS!! ♥

 • Victoria on January 22, 2013

  Skulle så absolutt blitt med på kurs, men du bor litt langt borte:p

  • Tonerose on January 28, 2013

   Hei vitoria,

   Ja, ikke alltid like enkelt i dette langstrakte land.. =)

   klem!

 • inger Monrad on October 23, 2012

  Hei !
  Lurer på om du har hørt fra noen som vil på kurs i Fredrikstad?
  Er det mange som vil ,får du gjerne ha flere kurs hos meg.
  Ta gjerne kontakt med meg på mail eller 40013283.
  Ha en nydelig dag.Gleder meg så til kurs med deg.
  Stor klem
  inger

  • Tonerose on October 23, 2012

   Hei Inger,

   Kjempeflott!! =)

   Skriver videre på mailen =)

 • Lubna Jacobsen on October 17, 2012

  Hei hvor er det din mor bor? Hvis det er i Drammen så kunne jeg tenke meg å være med 🙂

  • Tonerose on October 18, 2012

   Hei Lubna!

   Hun bor i Modum, så det blir lengre å kjøre. Håper og tror det blir kurs rundt her etterhvert også! =)

   Stor klem!

 • Ina on October 14, 2012

  Hei!

  For en fantastisk kakebaker du er!!! Jeg får så lyst til å lære å lage fortryllende kaker som deg. Hadde vært supert om du skulle ha kurs i dåpskaker og cupcakes i Oslo-området. Da melder jeg med på med en gang.

  • Tonerose on October 22, 2012

   Hei Ina,

   Så utrolig snill du er! =) HJertelig tusen takk for så gode ord!!

   Så gøy! Det er det klart jeg har kjempelyst til! Har du evt lyst til å ha kurs hjemme hos deg evt? Jeg kommer gjerne og holder kurs, men trenger et sted å ha det! =) Vi blir ikke mange, jeg synes det er best med små kurs (5-6stk synes jeg er perfekt)

   Så fort det er bestemt dato til “åpne” kurs legger jeg det ut her! =) Dåpskakekurs ville vært superkos – det er jo så gøy å lage slike kaker!! =)

   Stor klem!

 • lise on October 14, 2012

  trodde du mente å ha det hos meg, men har kanskje misforstått. Har et lite hus, men mulig andre i vestfold har større plass. Ellers kan jeg godt ha det 🙂
  25 november passer best for meg da, gleder meg 😀

  • Tonerose on October 14, 2012

   Hei Lise,

   Beklager – jeg og gutta har vært avgårde i helga, derav svar først nå. =) Men, ja – jeg tenkte gjerne hjemme hos deg! =) Vi trenger ikke store plassen, det er garantert perfekt! =) har vi et bord å sitte rundt, trenger vi ikke mer! Ja, gjerne stoler da. hihi! Men da legger jeg ut på bloggen om det er flere som har lyst til/mulighet til å komme på kurs 25 november i Kodal (Sandefjord). Så ser vi om det blir fire eller flere! =) Ellers har jeg avtalt med mamma kurs hos henne søndag 2 desember, tenkte å legge ut det her på bloggen også for å se hvordan interessen er! =)

   Jeg gleeeeder meg!

   • lise myhre on October 15, 2012

    høres kjempe bra ut 😀 gleder meg 🙂

 • lise myhre on October 13, 2012

  Var det ikke hjemme hos meg du mente, eller misforstod jeg? Ellers så er det kanskje noen andre i kodal/sandefjord som kan holde det hos seg? 25 november høres bra ut, ellers kommer jeg gjerne til modum dersom datoen passer 🙂

  • Tonerose on October 14, 2012

   Ops, svarte vist på den andre først jeg. Jaja! =) Jepp, gjerne hjemme hos deg! =) Skal få skrevt det her på bloggen så ser vi hvor mange som har mulighet/lyst 25 november! =) Samme gjelder kurs i Modum 2desember.

   Blir GØY!!

   Stor klem!

 • lise myhre on October 8, 2012

  kan du ikke bare sette om en dato til forskjellige steder og pris og hva kursene inneholder, så ser du hvor mange som melder seg på. så ser du jo hvor det er nok folk påmeldt og ikke 🙂

  • Tonerose on October 8, 2012

   Hei Lise,

   Ja, jeg har lurt på å gjøre det – må bare ha steder å holde kursene. Kan gjerne booke skole etc, men tenker det blir koseligere å ha det hjemme hos en av kursdeltagerne. Vi blir jo gjerne ikke så mange på hvert kurs, koseligere det! =) Har du lyst til å ha kurs hjemme hos deg? Da skriver jeg gjerne sted og dato på bloggen – og så ser vi hvor mange som har lyst til å komme! =) Det var spørsmål om kurs i Modum, og mamma har sagt hun gjerne vil ha kurs hos seg. Det blir antagelig en av de første ukene i november! =) Må bare høre med henne først, hihi! Kursavgift er forresten 850,- innhold tilpasses etter hva deltagerne ønsker – evt om du har lyst til å ha kurs hjemme hos deg, så tilpasser vi innholdet etter hva du ønsker – og ser hvor mange som har lyst til å komme på det kurset! =) Blir det 4 eller flere ekstra, så blir det kurs! =)

   klem!

   • lise myhre on October 9, 2012

    ja, jeg kom med litt mange kommentarer jeg å på en gang:) ble så gira vettu 😀 Ja, om noen fler i vestfold er interessert så kan det gjerne holdes her 🙂 Si ifra da, for om det er aktuelt så kommer jeg jo ikke til Modum 🙂

    • Tonerose on October 9, 2012

     hihi, det er bare gøy det Lise – det var bare jeg som skrev litt hurra-meg-rundt i svarene mine. =) Så gøy, jeg kommer gjerne til deg! Hvor ca bor du? Og når kan du evt tenke deg å ha kurs? Om du kommer med en dato (og sted) så kan jeg legge det ut på bloggen – så ser vi hvor mange som har mulighet/lyst! =) Trenger ikke være så veldig mange for at det skal bli kurs =) Spesielt ønske for kursets innhold? (om du ikke har spesielle ønsker, kan vi gjerne ha litt generelt – og at jeg har med diverse utstyr når jeg kommer. Så ser vi hva dere har mest lyst til å lære! Kommer så an på hvilket nivå alle er på =) Men vi kan feks sette opp at vi lærer roser og sommerfugler – og evt diverse andre blomster? Anvendelig til mange type kaker!)

     Klem!

     • lise myhre on October 9, 2012

      det passer best en lørdag eller søndag, for jeg jobber ellers i uka. eneste jeg ikke kan er første helga i november, men fra andre helga kan jeg. bor i kodal, rett 15 min ca fra sandefjord.
      det jeg er mest interessert i er tips og forklaring på hvordan du bygger opp kaker (som bil kaka o.l), marsipan pynt og kanskje forskjellige sprøyte teknikker til pynting av kaker 🙂

     • Tonerose on October 12, 2012

      Hei igjen Lise,

      Jepp, lørdag/søndag er nok det enkleste for de fleste – så vi går for det =) Men mente du at du godt kunne tenke deg at jeg holdt kurs hjemme hos deg? Det gjør jeg gjerne! Da setter vi en dato, også legger jeg ut på bloggen om det er interesse for kurs i Kodal/Sandefjord den aktuelle datoen, og blir det mer enn 4 påmeldte blir det kurs! Skulle det være at det ikke er mange nok som har anledning til å komme den aktuelle datoen, sees vi heller på kurs her i modum. Høres det bra ut?

      Feks søndag 18 november, eller 25? Noen preferanser? Spiller ikke så stor rolle for meg, sålenge det er såpass frem i tid. Bare gi meg en tilbakemelding på om du ønskr kurs hjemme hos deg, og dato – så legger jeg det ut her på nettsiden! =)

      Jepp, høres ut som om det er nok å ta av når det kommer til hva du har lyst til å gjennomgå på kurs – perfekt!

      Stor klem!

 • lise myhre on October 8, 2012

  jeg ville også gjerne være med på kurs, marsipan dekorering, dekorering av kaker og baking generelt er interessant. Du er utrolig flink til dekorering, så ville gjerne lært litt av deg 🙂 Bor i vestfold, men kan gjerne kjøre et stykke for å bli med 😀

  • lise myhre on October 8, 2012

   kan gjerne komme til modum også jeg 🙂

   • Tonerose on October 8, 2012

    Hei Lise,

    Så bra! kjempegøy! Jeg har hørt med mamma’n min, og hun ville gjerne ha kurs hos seg. De skal straks avgårde nå, men skal høre med henne om det feks passer en av de første ukene i november. =) Passer det for deg?

  • Tonerose on October 8, 2012

   KJEMPEKOSELIG Lise!

   Så gøy, jeg gleder meg! Phui, føler jeg svarer litt likt på disse kommentarene her – men håper det er greit! Jeg kan gjerne kjøre hjem til deg jeg, om du har lyst til å kurs hjemme hos deg – og det er flere som har lyst til å komme. Eller så blir det antagelig kurs i november i Modum, om du har lyst til å komme dit! Skal høre når det blir jeg, og komme tilbake med en dato. Evt kan jeg gjerne blogge en dato du vil ha kurs hos deg – så ser vi hvor mange andre som bor i området som har lyst! =)

   Så gøy at du har lyst til mye forskjellig, jeg er klar for det meste jeg!! =)

   Klem!

 • Hilde Wallestrand on September 19, 2012

  Hei
  Du lager så flotte kaker, og du lagde den nydelige kaka til min datters bryllup nylig ( Kine og Audun). Jeg har også lyst til å bli med på kurs, men kjenner ikke mange som har samme interesse.. Bor i Modum..

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Hilde,

   Hjertelig tusen takk, så koselig at du likte kaka til Kine og Audun! =) kjempegøy at du har lyst til å være med på kurs!! Vi trenger ikke være så mange for å holde et kurs, jeg synes det er koseligst med mindre grupper (4-6stk). Men jeg kan gjerne legge ut på bloggen at det er ønske om kurs i modum, og da se hvor mange som er interessert! =) Må bare finne et sted vi kan være først! Hmm, kan høre med mamma jeg – hun bor i Modum! =)

   Hva har du lyst til å lære på kurset? Jeg er klar for det meste! =)

 • Veronica on September 19, 2012

  Hei. Jeg vil veldig gjerne være med på kurs, vi er 5 stk som kunne tenke oss å lære å lage kakepynt, kaker osv:D

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Veronica,

   Supergøy!! Svarer deg videre på mailen din jeg =) Gleeeeder meg!

   Stor klem!

 • Maria on September 14, 2012

  Er det noen aldersgrense på disse kursene?

  • Tonerose on September 15, 2012

   Hei Maria,

   Nei – foreløpig ikke – jeg tenkte det også kan være supergøy feks å hatt kakekurs når man feirer bursdag. Dvs at man legger opp bursdagsfeiringen rundt dette – om man har venner som også synes det er gøy med baking/dekorering – feks cupcaks el! =)

   Håper du har en HERLIG lørdag!!

   Stor klem!

 • carina Maagerø on September 8, 2012

  Hei er int i kurs i kakepynting, bor i tønsberg, går det ??

  • Tonerose on September 9, 2012

   Hei Carina,

   Tønsberg er ikke SÅ langt unna, det burde gå! =) Har du lyst til å ha det hjemme hos deg? Blir det ca 6stk kommer jeg gjerne! =) Hva slags pynting har du lyst til å lære? Gleder meg! =)

   Stor klem!

 • Therese Aa on September 4, 2012

  Hei hei

  Jeg har veldig lyst til å lære litt mer om hvordan du planlegger, ordner og setter istand de fantastiske kakebordene dine! Og litt om farging/laging av kakepynt:)

  Har dessverre ikke så mange venninner som er interessert i dette, så kommer gjerne på kurs med andre!

  Klem

  • Tonerose on September 5, 2012

   Hei Therese,

   Så gøy! Det høres ut som en supert emne for et kurs! =) Skal få satt opp litt kurs etterhvert jeg, og da sier jeg ifra har inne! =)

   Gleeeeder meg!

   Stor klem! =)

 • Brith on September 4, 2012

  Hei!!!
  Digger kakene dine, du er bare helt rå!!!
  Har kjempelyst å være med på et kurs, og har sikkert noen venner som også vil. Gi meg gjerne et lite hint, hvis du skal holde noe kurs i nærmeste fremtid 🙂

  Ha en fin dag!!
  Klem Brith.

  • Tonerose on September 5, 2012

   Hei Brith,

   Hjertelig tusen takk søta!! =) Så gøy!! Jeg sier ifra her inne jeg, når jeg etterhvert får satt opp noen kurs. Trenger bare sted å være, når det ikke er her i området! Tenkte ca 6stk på et kurs – da rekker vi å bli litt kjent – og alle kan få svar på det de ønsker! =)

   Gleder meg massevis!!

   Stor klem!

   • Brith on September 10, 2012

    Glemte å si at jeg bor på Tranby i Lier , så er intressert i kurs hvis/når du holder kurs i Drammensområdet 🙂

    • Tonerose on September 12, 2012

     Hei Brith,

     PERFEKT!! =)

     For øyeblikkt forsvinner dagene helt – men jeg håper etterhvert å få satt opp litt kurs – og da publiseres de såklart på bloggen! =) Men du skrev at du sikkert hadde noen venner som kunne være intr også, om du har lyst kommer jeg gjerne hjem til deg og holder kurs for deg og noen venner! =) Bare si ifra til meg hvor og når du, så kommer jeg! =) Gleder meg!! (send meg gjerne en mail på tonerosedesign@gmail.com )

     Stor klem!

 • Frøken Hafstad on August 31, 2012

  Så artig, jeg blir gjerne med på et jurs om du skal ha noe i Østfold:)

  • Tonerose on August 31, 2012

   Hei Frøken Hafstad,

   Kjempegøy! =) Jeg skal få satt opp litt kurs rundt etterhvert – må bare finne sted å være/holde kurset først. Vi blir ikke så mange på hvert kurs, jeg synes det er koseligst med små grupper. (feks 6 stykker) Da kan man bli kjent! =) Om det er noen som har lyst til å ha kurs hjemme så er det bare å si ifra! =)

   Har du preferanser på hva du vil lære på kurs? Dette blir gøy!

   Stor klem!

 • inger Monrad on August 30, 2012

  Hei
  Vi er åpne for forslag,vil lære alt vi.:))))Hva tar du for et kurs?
  inger

  • Tonerose on August 31, 2012

   Hei igjen Inger,

   Så gøy!! Jeg er klar for det meste jeg! =) Kursavgift er 850,- Ca 3 timer. (om dere evt er intr i dagskurs kan vi forandre på det! =) ) Hva med et kurs i kakepynt som passer til mange anledninger? feks lage roser, sommerfugler og diverse blomster – litt avhengig av hva vi får tid til? Hvor erfarne er dere på området?

   Evt om dere har noen anledninger fremover som dere ønsker å lage kake/cupcakes/kakebord til – så kan vi tilpasse kurset etter det! Da kan vi idèmyldre litt rundt hva dere har lyst til å ordne istand, og lære å lage dette! Evt også lage pynten klar, om selskapet er i nær fremtid. =) Når vi “bare” er 5-6 stykker blir det tid til å bli litt kjent – og at alle kan lære det de har lyst til!

   Hvor tror du/dere? =)

   Håper dagen i dag blir HERLIG!

   Klem!

   • inger Monrad on August 31, 2012

    Hei !
    så flott.Vi kan være her hos meg,har stort kjøkken med masse benkeplass.Kan skrive på facebook : kaken nær deg ,for å høre om det er noen som har lyst å være med.Kan høre om hva hver enkelt kunne tenke seg. Jeg har lagt endel kaker ,elsker å bake .Gikk på kurs i Oslo ,ett av de første kurs cacas hadde,asj masse icing ,liker ikke å bruke det i dag.Jeg er en stor fan av deg ,og blir lett inspirert av din stil(har nok blitt noen kaker som ligner på dine.Jeg drar til Florida 20 september ,kunne tenke meg kurs når jeg kommer hjem.
    Ha en fortreffelig kveld.Jeg skal på nattevakt , får se om det kommer noen små mirakler til verden.
    inger

    • Tonerose on September 1, 2012

     Hei Inger,

     Høres perfekt ut! ♥ hihi, skjønner hva du mener med icing! Selv synes jeg det er veldig vakkert med littegrann piping – men det er sjelden vare i dag! Så snill du er, hjertelig tusen takk for det! Så gøy at det er blitt noen kaker inspirert av meg, hadde vært kjempegøy å se!!

     Åh, FLORIDA?? helidge deg!! Riktig god tur, kos deg masse masse masse! Høres flott ut, supert om du vil sende meg en email når vi har en dato!

     GLEDER meg!! =) Åh, så spennende! Håper du hadde en god natt, og at det kom noen små mirakler trygt og godt til verden =)

     • Ellen Mikkelsen on September 4, 2012

      Jeg blir gjerne med hvis det er plass til meg på dette kurset i Fredrikstad. Elsker å bake, og liker så og si alt du lager!:)

     • Tonerose on September 5, 2012

      Hei Ellen,

      SÅ stas!! Hjertelig takk!! =) Sier ifra her inne jeg, når vi har satt en dato! =) Kjempegøy!!

      Stor klem!

     • Susanne on October 7, 2012

      Hei!
      Jeg henger meg veldig gjerne på et kurs! Enten i Oslo, Drammen eller Fredrikstad. Har også laget en del kaker og er i oppstartfasen på egen bedrift. Blir veldig inspirert av kakene dine, og liker så godt den røde tråden du har på alt du lager, helt fantastisk!

     • Tonerose on October 8, 2012

      Hei Susanne,

      Hjertelig takk for så gode ord! =)

      Oj, så spennende!! I oppstartfasen på egen kakedekoreringsbedrift?? kjempegøy!!

      Kjempegøy at du vil være med på kurs! Jeg må bare finne lokale å holde kurs i, ulike steder, før jeg vet når det blir kurs. Da det er ganske små kurs er det helt perfekt å ha det hjemme hos en av kursdeltagerne, så om du evt har lyst til å ha kurs hjemme hos deg – eller vet om et perfekt sted er det bare å si ifra, så holder jeg gjerne kurs der! =) Da legger jeg evt ut dato+innhold+sted på bloggen, og så ser vi hvor mange som bor i området som har lyst til å komme på kurs den dagen! Blir det mellom 4-8stk blir det kurs!

      Gleder meg!

     • inger Monrad on October 18, 2012

      Hallo!
      Nå er jeg tilbake fra ferie å klar for kurs.Vi kunne tenke oss kurs 30 oktober,har du mulighet?Vi kan være hos meg.Ser at det er flere som ønsker kurs i fredrikstad,de er hjertelig velkommen.

     • Tonerose on October 18, 2012

      Hei Inger,

      Så koselig! Helt toppen at flere er velkomne til deg, da legger jeg det ut på bloggen!! =)

      Jepp, det passer fint for meg 30 oktober. Når klokka passer det for dere? Det blir et stykke avgårde for min del – så flott at det ikke blir altfor seint. =) Send meg mail med deltakernavn, sted og dato – så booker jeg kurset inn i kalenderen! (gjerne også om det er noe spesifikt dere gjerne har lyst til å lære, så er jeg litt forberedt! Ellers har jeg massevis å lage altså, men alltid topp å kunne tilpasse deltakerne!)

      Jeg gleder meg!!

      Stor klem!

 • inger Monrad on August 30, 2012

  Hei !
  vi er 2 stk som kunne tenke oss kurs i Fredrikstad.Kan prøve å få med 3-4 stk til.
  inger

  • Tonerose on August 30, 2012

   Hei Inger,

   Kjempegøy!! =) Hva slags kurs har dere lyst på/hva vil dere lære?

   Supert med 3-4 stk til, si ifra når dere er klare – jeg gleder meg til å treffe dere!

   Stor klem!

 • lise myhre on August 28, 2012

  Jeg blir gjerne med på kurs, bor selv i Vestfold.
  Er interessert i både dekorering og generelt baking. 😀

  • Tonerose on August 29, 2012

   Kjempegøy Lise! Jeg skal få satt opp kurs her etterhvert – gleder meg masse! ♥ Så gøy at du er klar for både dekorering og generell baking =) Perfekt!!

   Stor klem!

 • Cecilie G on August 27, 2012

  Det er lite venner med samme interesse, så jegmå nok heller melde meg på kurs når du har : )

  • Tonerose on August 27, 2012

   Hei Cecilie,

   SÅ koselig at du vil på kurs!! ♥ Jepp, jeg skal få satt opp litt kurs etterhvert – for øyeblikket går det litt i ett =) Hva slags kurs kunne du tenke deg? Jeg GLEDER meg!!

   Stor klem!

 • Cecilie G on August 25, 2012

  Jeg vil gjerne være med på kurs : ) Du kan så mye og lager så mye fint at det er mye jeg ønsker å lære : )

  • Tonerose on August 25, 2012

   Hei Cecilie G,

   SÅ gøy! =) Kjempekoselig, jeg gleder meg! Om du har noen venner du har lyst til å ha kurs sammen med er det bare å si ifra når det passer!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...