ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ La barna lage egne russekort! // Gratis print }

Jeg håper du har hatt en herlig helg! Selv var jeg invitert til Holmen Senter på lørdag, der hadde jeg med et dessertbord til inspirasjon til 17.Mai – og jeg ordnet også istand et 17.Mai verksted for barna.

Kjempegøy!

En av aktivitetene for barna var å lage sine egne russekort!

Dette var populært, dermed tenkte jeg at jeg kunne dele designet jeg laget her på bloggen slik at enda flere kan få glede av dette! =)

Klikk på bildet under slik at det blir større, da egner det seg best for utskrift. Høyreklikk på bildet og print ut på a4 hvit kartong, bruk gjerne kartong (tykkere papir) istedenfor vanlig kopiark slik at de små kortene blir litt kraftigere.

Klipp fra hverandre og la barna fylle de ut! =)

En del av barna tegnet tegning inni ruta, men jeg hadde også med emoji-klistremerker som var veldig populære å bruke =)

Riktig god 17. Mai!

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0