{ Lær å lage en vakker sommerfugl-kake // DIY }

sommerfuglkake_lær_å_pynte_kake

 

Har du lyst til å lage en supersøt marsipankake?

sommerfugl kake_diy_marsipankake

Her jeg laget en kake pyntet med sommerfugler av marsipan, samt et “silkebånd” av marsipan med sløyfe. Den ser kanskje litt vanskelig ut om du ikke har drevet så mye med kakedekorering tidligere – men den er absolutt ikke det! ♥


sommerfuglkake_lag_sommerkake

Sommerfuglene har jeg laget flere dager i forkant av kaka, dermed får sommerfuglene/marsipanen tid til å stivne og tørke i fasong. Da står vingene oppreist av seg selv, supersøtt! Selve sommerfuglene har jeg festet til kaken ved å bruke litt melismasse, bruk gjerne RI (royal icing, pisket eggehvitte og melis – oppskrift/fremgangsmåte finner du HER)

sommerfuglkake tonerosedesign lag kake

Under ser du først en video av hvordan lage sommerfuglene, deretter en video av hvordan lage sløyfe av marsipan. Sløyfene her er laget på cupcakes, men du følger akkurat samme teknikk når du vil lage bånd+sløyfe nederst på en kake. Helt perfekt for å skjule kanten ned mot fatet!

Har du lyst til å se flere av mine små videosnutter finner du dette på youtube, HER. Om du vil abonnere på kanalen min der vil du automatisk få mail hver gang jeg publiserer en ny video ♥

Have fun!

Stor klem ♥

// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...