{ Lag din egen dåpskake – innblikk i kakekurs }

Lag din egen dåpskake

Jeg håper du har en DEILIG dag!

Daglig får jeg henvendelser med forespørsel om jeg kan lage dåpskake på bestilling. Jeg elsker å dekorere personlige unike kaker, men jeg har nå flyttet fra mitt lyserosa bakekjøkken og har dermed ikke anledning til å ta på meg kakebookinger. MEN, hva med å lage dåpskaken selv? Kjempegøy!

Har du lyst til å være med på kakekurs kan du feks lage kaken på bildet over, vi gjennomgår alt du trenger for å kunne lage en kake tilsvarende denne ♥ Nå om dagen forsvinner mesteparten av tiden min til designing av trykksaker til Japan Photo (dessertbord-trykksaker, kjempespennende!! PERFEKT til feks barnedåp) – dermed er det ikke satt opp så mange kakekurs, men det er et par ledige plasser på kurs førskommende mandag, samt etasjekakekurs den 9.mai. Du finner oversikt HER.

Har du lyst til å lage en kake som den øverst her har jeg brukt en patchwork cutter diamond til å prege mønster og deretter risse mønsteret med et rissehjul etterpå (kan også gjøres på frihånd, dvs skippe patchwork-kutteren) =) Deretter “limes” en liten sukkerperle på i hvert hjørne med pensel og litt vann. Bokstavklossene, baby og babystash er laget med silikonformer fra First Impression. Små blomster og sommerfugl laget med utstikker. Lue modelert på frihånd, teppe laget på frihånd med mønster ved bruke av en mønstermatte. For trekking av kake med marsipanlokk se video nederst =)

Over finner du et lite slideshow med bilder ifra kakekurs, denne dagen var det blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs – samme kursene som er satt opp nå på mandagen den 24. april. EN HERLIG dag! Sjekk de kakene!!!

Over finner du en videosnutt ifra forrige episode av Unge Mødre – her lager vakre Kristin og Linda hver sin kake – nyyyydelige dåpskaker! Jentene har aldri trukket kake med marsipan før, slik som veldig mange av de som kommer på trekke-kake-kurs – men sjekk hvor lekre kakene ble!

Alltid utrolig gøy med kakekurs – velkommen! ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...