{ Lag en himmelseng på 10 minutter // JukseSuperMamma ByElla }

I dag har jeg lyst til å dele denne “himmelsenga” tvillingsøsteren min laget til niesa mi, superenkel og så fiiiiin!

Daniela ELSKER den, og det skjønner jeg jo godt =)

dsc-8002-himmelseng-rom-med-stjerner_orig

Om du er ny her på bloggen skriver tvillingsøsteren min Elisabeth bloggen ByElla – og sammen har vi nylig utgitt boka JukseSuperMamma. Boka kan du kjøpe HER – stappfull av masse tips, trøst og inspirasjon! =) Mer info om boka finner du HER ♥

– så, tilbake til himmelsenga! =) Da gir jeg bare ordet til Elisabeth:

Du trenger en rockering, en del supertynn “myggnett” – stoff (jeg kjøpte to pakker med disse gardinene på IKEA, og det fungerte helt supert!), litt chiffonstoff (til å pynte med), hyssing (til å henge opp med) og litt gjennomsiktig pakketeip.

dsc-8006-himmelseng-med-stjerner_orig

Jeg brukte en kniv for å skjære over rockeringen, og deretter tredde jeg inn alle gardinene som om rockeringen var en gardinstang. Etter å ha tredd på alle gardinene teipet jeg igjen åpningen med litt gjennomsiktig pakketeip. Deretter festet jeg hyssingene tvers over rockeringen begge veier, slik at det ble et kryss i midten. Rundt krysset festet jeg hyssigene et par ekstra ganger rundt for å være sikker på at det ble i midten av sirkelen (slik at rockeringen ble hengende vannrett da jeg hengte den opp).

Etterpå slang jeg det lyse rosa chiffonstoffet rundt rockeringen og gardinene (inn i midten og ut, over og inn igjen flere ganger), slik at det ble liggende i folder. Du kan gjerne tilpasse dette slik at stoffet blir jevnt fordelt utover hele ringen ved å sy et par sting eller bruke sikkerhetsnåler for å holde det på plass der du synes det passer.

dsc-8011-himmelseng-oppheng-med-stjerner_orig

Til slutt pyntet jeg med noen store sommerfugler som datteren min har på rommet sitt for å sette et litt mer eventyrlig preg på himmelsengen. Ta-daa! ♥ Hva synes du?

Ble den ikke fiiiiiin? Og den er virkelig laget på 10 minutter – superenkel! Tusen takk for at du deler Elisabeth =)

Ønsker deg en vidunderlig dag!

Stor klem ♥

// har du ikke kjøpt JukseSuperMamma-boka enda finner du den HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...