{ Lag kule kjærligheter av pikekyss }


Disse “kjærlighetene” har blitt stor favoritt til bursdagsfeiringer her hos oss!

De er rimelige, enkle å lage og utrolig stilige!

Jeg lager disse ved å bruke en god oppskrift på pikekyss, den jeg liker å bruke finner du HER. Når du har pisket ferdig pikekyss-røra kan du gjerne farge røra med litt matfarge, eller så kan du gjøre slik jeg har gjort her: male innsiden av sprøyteposen med ulike farger! Da får man ekstra godt frem mønsteret i kjærlighetene =) Jeg bruker bare en tynn malepensel som jeg dypper i gele-farge/matfarge og maler helt nedenifra på innsiden av sprøyteposen, så maler jeg flere striper oppover i ulike farger. Til slutt har jeg oppi røra, fester sammen sprøyteposen med en strikk i enden, og klipper av tuppen slik at røra kommer ut. Da fester fargen seg til pikekyssrøra etterhvert som du presser den ut, og du får dette stilige mønsteret =)

Jeg bruker gjerne stilige papirsugerør fra FestFabrikken, legger de på en bakepapirkledd plate og sprøyter ut pikekyss! Jeg starter litt innpå sugerøret og gjør “sirkelbevegelser” med sprøyteposen for å få denne effekten.

Veldig enkelt – men utrolig stilig!Pikekyss kan jo virkelig lages i alle mulige varianter, kun fantasien som setter grenser!! =)

Fordelen med disse er også at de fint kan lages klare en stund før de skal spises, bare pass på at de tørker helt i ovnen før du pakker de bort, sålenge de oppbevares helt tørt (i en pepperkakeboks el) holder de seg kjempefint i mange dager! Perfekt å kunne bake klart det man ønsker i god tid før selskapet når man har tid og lyst til det =)

Ønsker deg en HERLIG kveld videre!

Stor klem =)

// inspirert av boka vår JukseSuperMamma – enkelt og kult! Boka kan du bestille HER

// oppskrifter finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...