{ Lag påskepynt med barna // Kule påskekyllinger }

Da jeg var liten husker jeg at jeg og søstrene mine sydde små påskekyllinger av gult teddystoff sammen med mamma – disse fant mamma alltid frem til påske og pyntet med (og jeg tror hun gjør det fortsatt, hihi!!) Kjempekoselig!

Dermed tenkte jeg å tipse andre om dette også, regner med at tilsvarende varianter finnes i svært mange hjem =) Veldig koselig med hjemmelaget påskepynt! Vi har gjort en enklere variant, og brukt et gult fleeceteppe som er enklere å få tak i, og fylt disse med innmaten fra en gammel pute. En pute holder til maaaange kyllinger, hihi! Vi har kun laget en ball, men da jeg var liten husker jeg at vi laget en kropp og et hode som vi sydde sammen =) Klipp en sirkel av det gule stoffet, sy en søm rundt, fyll med vatt el og snurp igjen. Pynt med øyne, nebb, piperensere, fyrstikker, ispinner, solbriller av kartong, fjær, stoff, garn etc etc – uendelige muligheter.

Jeg limer inn en video jeg har laget i samarbeid med Holmen Senter, her ser du en rask DIY av disse =)

Gøy med påskeverksted, kos dere! =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...