Lag personlig Kjøleskapmagnet {Tips til Julekort eller Julegave}

kjøleskapmagnet i julekortet lag selv IMG_2816
Velkommen! I dag vil jeg tipse om noe jeg pleier å gjøre når jeg sender ut julekort – nemlig å sende med en liten personlig magnet til kjøleskapet! Dette kan du fint lage selv! ♥ Jeg synes det er veldig koselig å sende en liten magnet med julekortet, og de som mottar julekort ifra oss sier de setter stor pris på det, og håper vi vil fortsette med det hvert år. Kjempekoselig!
kjøleskapmagnet i julekortet lag selv 600px
Du kan lage personlige magneter selv, du enkelt og greit printer direkte på magnetark!! Jepp, jeg vet – helt genialt ikke sant? ♥ Du får kjøpt magnetark som er beregnet på printing på butikken der du kjøper fotopapir, eller mange steder på internett. Når du har skrevet ut tekst/bilder klipper du magnetene fra hverandre med vanlig saks. Slike magneter kan være superkoselige gaver – hva med å lage en unik magnet i julegave? Der kan du skrive den teksten du ønsker, et dikt, noen gode ord el – og velge å ha med bilde eller ikke, du kan designe akkurat hva du vil! En nydelig julegave til de fleste! Eller hva med å lage kjøleskapmagnet til morsdag eller farsdag? Når du sender ut invitasjoner til feks bryllup er det en søt detalj å sende med en magnet også, skriver du datoen på magneten er det enkelt for de inviterte å huske når bryllupet skal stå! ♥
kjøleskapmagnet i julekortet lag selv IMG_2821
Jeg legger ut bilde av de to andre kjøleskapmagnetene vi har på kjøleskapet også, de har blitt litt slitt – men men. Tenkte det kunne være gøy å se de uansett! Designet på magneten på bildet over laget jeg i photoshop, tror det var det aller første jeg brukte photoshop til. På magneten under, fra året før der igjen, brukte jeg word til å lage designet. Må si jeg er glad jeg har lært meg litt photoshop siden den tid – litt flere muligheter, og litt enklere å holde styr på! Men, det meste går an å lage i word også – om det er det man er mest fortrolig med.
kjøleskapmagnet i julekortet lag selv IMG_2818
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥
Kos deg masse i førjulstiden!!
Stor klem fra meg til DEG!

5 Comments

 • Tonerose on December 20, 2011

  Hei Vibecke,

  Åh, så nydelig du er! Hjertelig takk!! ♥

  Søta, tusen takk!!

  Ønsker deg noen herlige førjulsdager! :o)

  stor klem!

 • Tonerose on December 20, 2011

  Hei Linn,

  Så stas å høre!! ♥ Hjertelig takk for det!

  Tusen takk, og i like måte! Tenk – i dag er det 20 (!) desember! Det er straks julaften!! :o) …gleder meg masse, det skal bli så gøy å oppleve julaften med Lukas!! Nå er han så stor at han skjønner så mye mer. Herlig! :o)

  Håper du nyter forholdsvis rolige dager med juleforberedelser! ♥

  Jeg har ikke planlagt noe særlig videre på selskapet til daniel enda, det er satt litt på vent nå i jula. Hvordan ligger du ann?

  stor klem!

 • Vibecke on December 19, 2011

  Genialt!!
  Elsker bloggen din!!
  Du er så utrolig kreativ og flink!!
  Klem Vibecke

 • Anonymous on December 19, 2011

  Å så mye fint du kommer med… så glad for alt du legger ut, du er super dyktig, og syns d er så flott med alle dine tips, maler, steg for steg og alt annet <3

  Ønsker deg og dine en flott julefeiring.

  Hilsen Linn, Sarpsborg

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...