Lag søte teposer – herlig detalj til Kakebordet eller venninnebesøket {Tips}

 lag søte teposer til Valentines dag
Velkommen! ♥ I dag vil jeg tipse om en søt detalj du enkelt kan lage til kakebordet, eller til venninnebesøket. Hvorfor ikke pynte teposene litt?

IMG_4904 lag søte teposer til Valentines dag
Dette kan gjøres på såååå mange måter. Disse teposene pyntet jeg litt til Valentines Dag lunsj her hjemme, og jeg klippet til en stripe gavepapir i ønsket bredde. (bredden på teposen) Deretter festet jeg lim langs ytterkantene, og brettet papiret rundt teposen.
IMG_4903 lag søte teposer til Valentines dag
Så avsluttet jeg ved å teipe fast en merkelapp jeg designet i photoshop, og punchet ut med en 2inch scallop punch. Merkelappen innholdt såklart navnet på te’n! (jeg tok rett og slett en ferdig tepose, og “pakket den inn!”) …det var det hele!
IMG_4906 lag søte teposer til Valentines dag
Teposer kan dekoreres på mange måter, du kan også designe de/personalisere de i photoshop – for deretter å printe ut “ferdige” teposer. Da ser de kanskje enda mer ut som “vanlige” teposer, bare personaliserte akkurat etter eget ønske? Nydelig uansett! En søt idè til bryllupet? Vil du ha en ekstra liten touch kan du jo lage søte små fester/merkelapper inni posen også, kanskje bytte ut lille lappen på teposen (i enden av tråden) med et lite hjerte? ♥ Jeg gjorde ikke det denne gangen – Valentines Dag kom raskere enn beregnet gitt! hihi. Flere enn meg som har flere planer enn de rekker å gjennomføre?
IMG_4909 lag søte teposer til Valentines dag
Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Tusen takk for at du tittet innom bloggen min!
Jeg håper dagen din blir HERLIG!! ♥ Stor klem fra meg!

10 Comments

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Modernestil,

  Såklart! Jeg bruker photoshop CS5 :o)

  Ønsker deg en herlig kveld!

  Stor klem!

 • modernestil on March 6, 2012

  Kan eg få spør hvilken photoshop du bruker?
  På forhånd takk.

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk for gode ord, snille deg! ♥

  Hihi, nei jeg har ikke masse servise desverre – men veldig koselig at du har det inntrykket!! :o) Jeg har ett servise (det hvite), det brukes både til hverdag og fest… Men, nå er jeg jo voksen – så snart kan jeg jo begynne å samle på servise! hihi. Hadde vært kjempegøy å hatt litt! :o)

  Nei, den søte skjeen har jeg kjøpt nylig – mener den er fra Alessi. Jeg kjøpte mine på Kitch’n – men mener de har det feks på jernia etc også. Jeg har bestemt meg for å kjøpe flere – enn så lenge har jeg bare to! De er heldigvis forholdsvis ålreite i pris også, også SÅ søte!! :o) …og overraskende gode å bruke!

  Stor klem!

 • Anonymous on February 21, 2012

  Hvor tar du alle ideene fra ?! skulle ønske jeg var like kreativ, hihi 😀 men greit at andre er kreativ for meg også 😉

  Hører den hjerte skjeia med til servise, eller er den kjøpt utenom, den var jo utrolig søt!

  Har du serviser og kopper og glass til en hver anledning?! syns alt du legger ut matcher – helt perfekt! 😉 skulle ønske jeg også hadde det..

 • Tonerose on February 21, 2012

  Bare koselig Reidun, glad jeg kan være til hjelp! ♥

  Hjertelig takk for det!! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hei Anonym,

  Takk for det! Det er desverre et rimelig servise som ikke har noe navn… Jeg har forsøkt å få tak i flere deler uten hell – det er ganske lenge siden jeg fikk de første delene. Beklager! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hjertelig takk for det Lene, så snill du er!! ♥

  Tusen takk, håper du også får en fantastisk dag!

  Stor klem!

 • Reidun on February 20, 2012

  Utrolig herlig,flinke deg=0)))
  Takk for svar på mailen snille deg=0))
  Klemz

 • Anonymous on February 20, 2012

  Hva slags servise er det der? Veldig fint!

 • Lene on February 20, 2012

  Supersøte teposer, du er så utrolig kreativ 🙂 Ha en fantastisk dag 🙂

  Klem fra Lene

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...