{ Lag spøkselser av vaniljekjeks med barna }

KL5A8816-kopier

På søndag tipset jeg om heksefingre laget av vaniljekjeks – her kommer et annet tips du kan bruke vaniljekjeks-deigen til! Kjevl deigen flat, og press ut søte små spøkelser med spøkelseutstikker. Dette kan du gjerne gjøre sammen med barna! Pynt de med et tynt lag ekstra hvit marsipan som dere stikker ut med samme utstikkeren. Fest marsipanen til den avkjølte kjeksen med litt vann. Superkult!

Have fun!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...