Lage kjøkkenhage med barna

kjøkkenhage
Velkommen til ToneroseDesign! SÅ koselig at du titter innom her hos meg i dag, det gjør meg glad! ♥ Jeg og gutta har laget istand en liten kjøkkenhage ute, og det er utrolig stas! Jeg har gjerne hatt litt grønnsakshage tidligere sesonger også, før gutta blei født – da fordi jeg synes det er deilig å kunne gå ut i hagen å plukke inn salaten til middag etc. Men, å ha kjøkkenhage når man har barn er jo ENDA bedre!! Lukas (blir 3 i august) synes det er utrolig spennnende å se det han har sådd spirer, og kjempegøy å kunne plukke litt salat, kruspersille etc å spise. Han som egentlig er i overkant skeptisk til å smake nye ting spiser som bare det når han kan plukke det selv ute. ♥ Skal se om jeg får knipset noen flere bilder av kjøkkenhagen vår etterhvert, om du har lyst til å se! Vi har spikret sammen noen kasser/opphøyde bed som vi har grønnsakene våre i, men feks en stor potte el fungerer også supert som en liten kjøkkenhage. Vi har persille, plukksalat, masse krydderplanter (mitt store urtehjul/krydderhage har nå blitt landingsplass for sklia i hagen, og urtehagen er dermed blitt litt flat..) jordbær,tomat, brokkoli etc. Av frø har vi sådd mange typr salat, gulrøtter, spinat etc. Sukkererter, reddiker etc venter fortsatt på å komme i jorda! Enten kan man så selv, eller kjøpe ferdige planter på hagesenteret. Da vi var avgårde og kjøpt salatfrø etc hadd de til og med plukksalat i plante – så selv om vi sådde dette kjøpt jeg også en ferdig plante – og det har vært SÅ stas å kunne spise litt av den når vi er ute – frem til den selvsådde blir klar. Anbefales!!
Jeg håper du nyter vidunderlige dager i sommervarmen – og at du har hatt en helt magisk pinsehelg! ♥ Håper dagen din blir herlig!  Stor klem!
tonerose underskrift

2 Comments

 • Tonerose on May 30, 2012

  Hei Lene,

  Hihi, vi er alle forskjellige på det området! Selv er jeg veldig glad i å ordne i hagen – når jeg har tid til det, vel og merke!! :o) jepp, gutta synes det er SÅ stas å vær med ute, de elsker å vanne etc. Alltid gøy å få leke litt med vann!!

  ojojoj, steike! Jg håper virkelig du får tatt det med ro og hvilt beinet ditt!! phui. Så snill du er som leiker slik meg unga!! Det vet jg at de garantert setter utrolig stor pris på – snille deg!! :o)

  Jeg håper du får en herlig, og rolig dag i dag!!

  Stor klem!

 • Lene on May 29, 2012

  Høres jo helt herlig ut :)….MEN….Nå er jeg desverre overhodet ikke glad i hagearbeid og sånn, så må innrømme at der har jeg IKKE vært flink med gutta mine :/ Har vel planta sukkererter med de ute en gang, men det er det… Kan tenke meg gutta dine storkoser seg ute i kjøkkenhagen sammen med de 🙂

  Vi koser oss i allefall ute i finværet med lek sammen om ikke annet 🙂 Selv om jeg skal ta det med ro i dag tror jeg… Syklet tur ned til barnehagen her i gåår sammen med søsteren min og ungene våre for å leke, og da klarte jeg å tråkke over :/ Trodde visst jeg var sprekere enn det jeg er når vi lekte boksen går og jeg spratt oppover steinene i skogen for å gjemme meg hehe. Måtte få mannen min til å komme med bil for å hente meg hihi. Men GØY var det så lenge det varte 🙂

  Håper du får en NYDELIG dag 🙂

  Stor klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...