{ Lalandia // Aquadome // Monky Tonky Land // Feriehus }

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var det tid for del to av bildedrysset fra Lalandia – bilder fra Aquadome, Monky Tonky Land og feriehuset! Tidligere innlegg fra Lalandia, og ferien vår i Danmark (Legoland)  finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde en HERLIG ferie, og oppholdet vårt i Lalandia var stor suksess ♥ Det var ikke så mange dagene vi var borte, men vi opplevde utrolig mye.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inne i Lalandia finner du Aquadome – dvs badelandet. Mener å ha lest at dette er nordens største innendørs badeland? Hmmm, denna hukommelsen da! Vi var iallefall superfornøyde, gutta ELSKET det!! Det var såpass stort at det var ikke så typisk “svømmehall-luft” heller – hvilket var et pluss ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var også STORE sklier i badelandet – og også en del utendørs, men dette gjorde ikke vi da gutta våre er forholdsvis små. Mulig Lukas hadde villet det om han hadde oppdaget det, men han storkoste seg med alt det andre. Det var mye beregnet for de minste også – kjempedeilig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi STORKOSTE oss!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var et eget svømmebasseng hvor det var en leikeplass oppi, helt genialt til småbarna! Der var det et opplegg med mange tømmerstokker/vann som rant nedover, mange bøtter osv osv. Her kunne gutta BODD! hihi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ved siden av “leikeplassen” var det forresten masse sitteplasser og mulighet for å kjøpe is og mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daniel kjørte den lille sklia i leikeplass-bassenget MANGE ganger, men han var også med å testa ut de andre skliene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Is inne i badeland!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker man å kjøpe noe i badelandet, men ikke vil ha med seg penger inn – forsto vi det som at man kan “sette inn” penger på armbåndene. Lettvint! Disse fungerte også til å låse skapene i garderoben, kostet ikke noe å låse skap.

KL5A5163 kopier

Inne i Lalandia spiste vi bla på Deli Express – vi satt i andre etasje, der var det store vinduer hvor man kunne se inn i badelandet. DET var populært! Nesten som å klistre barna foran en tv-skjerm, haha! Her bestilte Rune sandwicher til gutta, oppi en Lalandia-matboks! Oppi boksen lå det også eplebiter og rosiner, hvilket falt VELDIG i smak hos gutta!

KL5A5166 kopier

Vann til drikke, ingen av gutta våre har begynt å drikke brus enda.

KL5A4800 kopier

MONKY TONKY LAND!

KL5A4801 kopier

Lalandia-armbådet scannes for å slippe inn i lekeland, samme prinsipp for å komme inn i badeland.

KL5A4858 kopier

Lekelandet var VELDIG populært – her tilbragte vi noen timer ja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var med gutta og lekte, og gutta lekte på egenhånd. En herlig blanding ♥ Gratis wifi om man heller ville ta seg en pust i bakken.

KL5A4829 kopier

Den ene dagen vi var der kom selveste Monky Tonky på besøk!! Populært ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var forresten ulike aktiviteter inne i Monky Tonky Land også, man får en ukesoversikt når man sjekker inn, og her står det hva som skjer i Lalandia. Feks maling osv – men vi stresset ikke noe med å rekke innom dette siden vi ikke var der så mange dager, men er man der feks en uke ser jeg for meg at dette hadde vært populært å få med seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feriehuset vårt! ♥KL5A4681 kopier

Vi var så heldige å bo to dager i dette feriehuset, Classic Plus 4.  Vi var superfornøyde! ♥KL5A4683 kopier

Det var kode man tastet for å komme inn i huset, istedenfor nøkkel – samme koden brukte man for å komme forbi bommen inn på området. Lettvint å slippe nøkkel!

KL5A4684 kopier

Man registerer kortet ved ankomst, da kan man sjekke ut via tv´n når man skal dra – og trenger ikke innom Servicekontoret for å sjekke ut (dette er forøvrig lokalisert til venstre like innenfor inngangen i Lalandia). Da kan man bare godkjenne forbruk av strøm osv via tv´n.

KL5A4685 kopier

Det ligger dyner og puter i feriehusene, så kan man evt leie sengetøy og håndklær. Massevis av vinduer i feriehuset gjør det lyst og fint, og det er persienner om man ønsker å gjøre det mørkt på soverom.

KL5A4686 kopier

Jeg fortet meg å knipse bilder før huset ble fullt av bagasje og sprettende barn, dermed har ikke sengetøyet kommet på enda ♥

KL5A4688 kopier

Jeg ønsker meg så mange vinduer i stua vår..! Så deilig og lyst ♥

KL5A4690 kopier

Oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, ovn, mikro, kaffetrakter osv osv. Mye mer enn vi fikk bruk for fantes i huset, men selvsagt helt supert om man skal bo der feks flere uker.

KL5A4691 kopier

Vi laget mat på kjøkkenet i feriehuset, og den ene daget bestilte vi take-away ifra Bones inne i Lalandia. Skal SI det var deilig!!

KL5A4696 kopier

Spareribs… Mmmmm!! Vi bestilte på nettet, lettvint! (det er wifi i feriehuset) Her har vi bestilt en familiepakke med spareribs, salat, bakte poteter, pommes frites osv… mmmmm! (og til dessert ble det Ben&Jerry´s!)

KL5A4705 kopier

Vi hadde med oss tablet og ipad som gutta fikk låne, men det var også tv i feriehuset. (denne hadde vi først på da vi skulle sjekke ut, siden vi hadde med tab) Til guttas store glede kunne vi se på Netflix selv om vi var i Danmark!! Populært ♥ Det ble ikke så mye tid til dette, men de syntes det var veldig stas med litt pause og tv, vi hadde dette hovedsakelig med til båtreisa, men selvsagt populært ellers også. Vi forsøkte å se på film på kvelden vi voksne – men vi var tydeligvis helt utslitte, for vi slokna jo, haha!

KL5A4725 kopier

Mac´n var også med – kan jo ikke ikke jobbet heeeeeelt ♥ Greit å sitte litt på morgenen før resten av huset våkner, eller på kvelden etter at alle er sovnet.

KL5A4714 kopier

Gutta lekte mye med lego på turen, jeg hadde pakket med en matboks i hver av guttas sekker som jeg hadde fylt med lego. Det var stor stas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ninjago!

KL5A4880 kopier

Daniel rydder opp før vi skal reise hjem ♥

Vi kjøpte forresten årskort på parkeringa i Lalandia! Huset vårt var såpass langt unna Lalandia, dermed var det veldig greit å kunne kjøre bort. Det går også et tog fra Lalandia og til feriehusene, men siden det regnet en del da vi var der – og det naturlig nok blir litt venting med toget – syntes vi dette var enkelste løsning med små barn. Man kan betale dagparkering på Lalandia, mener dette var ca 50,-DK – men da må man betale på nytt neste gang man kommer, selv om om det er senere på samme dagen. (man kan stå så lenge man vil, men ikke dra og komme tilbake) Dermed var det rimeligere for oss å kjøpe årskort – dette kostet ikke så mye mer enn et par parkeringer – da kunne vi reise fram og tilbake så mye vi ville. Gutta ble RIMELIG slitne av å være i badeland og lekeland, dermed var det deilig å kunne reise hjem og ta en pust i bakken, spise litt, skifte og komme tilbake seinere. (Årskort kjøpte vi på en automat rett innenfor inngangen)

Vi var i Lalandia i Juni, så ikke midt i fellesferien, og unngikk nok det største trykket – vi ble veldig positivt overrasket over at det ikke var så innmari folksomt hverken i Aquadome eller Monky Tonky Land. Det var jo selvsagt mange mennesker – men ikke så mange at det ble slitsomt. Deilig!

Vi hadde et par FANTASTISKE dager i Lalandia, og i feriehuset – og anbefaler det absolutt, vi gjør det gjerne igjen! ♥

Alle innlegg fra Danmarksturen vår finner du HER. Om det er interesse for et eget innlegg om reisa ifra Norge-Danmark, og overnatting i Legoland Holiday Village så er det bare å si ifra, så lager jeg selvsagt dette ( vi sov i telt første natta) ♥

Ønsker deg en vidunderlig dag – og en RIKTIG GOD SOMMER!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...