{ Lalandia – bildedryss }

KL5A4732 kopier

 Da var det tid for et nytt innlegg i Danmarskferie-bloggserien; i dag blir det innlegg fra LALANDIA! Tidligere innlegg fra ferien vår finner du HER; bla fra Legoland ♥

KL5A4740 kopier

Vi bodde to dager i feriehus i Lalandia – bilder av dette kommer ♥  (Bestiller du overnatting i disse feriehusene inkluderer dette inngang til Lalandia) DEILIG med eget hus!

KL5A4735 kopier

Hverken jeg eller mannen min hadde vært i Lalandia tidligere, kanskje ikke så rart siden dette ikke fantes da vi var i Legoland da vi var små. Mener å ha lest at Lalandia ble bygd da Lukas ble født, altså i 2009 – så det er ikke så gammelt ♥ Vi visste ikke så mye om Lalandia før vi reiste avgårde, og var igrunnen rimelig spente på dette. Dermed tenkte jeg å fortelle litt til DEG – i tilfelle du ikke har hørt så mye om det. HJERTELIG tusen takk for alle tips jeg fikk i forkant av dere!! ♥

KL5A4733 kopier

Lalandia er en stoooooor hall (?) – dvs alt er innendørs!! ♥ Ja, alle feriehusene som tilhører Lalandia osv er selvsagt ute – men alle aktivitetene i selve Lalandia er inne. Da vi var avgårde, nå i Juni – var vi ikke direkte heldige med været – og det regnet en del. Dermed passet det perfekt at Lalandia er innendørs! Kaldt, regn og mye vind ute – mens inne var det deilig sydentemperatur!

KL5A4748 kopier

Det var litt merkelig opplevelse å komme inn i Lalandia første gang – det føltes med ett som man plutselig var i syden på ettermiddagen/kvelden. Fantastisk!

KL5A4739 kopier

Det er malt himmel inne i Lalandia – med lys bak, dette gir en magisk effekt. Herlig! (jeg har lysnet bildene en del, dermed synes ikke den fine himmelen så godt her, men du skjønner sikkert hva jeg mener med at det føles som om man er ute)

KL5A4750 kopier

Her er det restauranter, butikker, supermarked osv osv.

KL5A4737 kopier komp

To tomler opp fra Daniel! ♥

KL5A4743 kopier

Booker du feriehus i Lalandia inkluderer dette inngang til Aquadome og Monky Tonky Land – da får du slikt armbånd som du ser på bildet av oss under.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse scanner du når du går inn, og her kan man “fylle opp” med penger, og kan dermed slippe å ha med seg penger inn i badelandet osv. Disse fungerer også som lås på skapene inne i badeland osv. (koster ikke noe å låse, men slipper nøkkel da armbåndet fungerer som nøkkel)

KL5A4769 copy

Det var MYE spill osv bortover veien som ledet inn mot vinterland og Aquadome – her ble gutta våre en smule hypre.

KL5A4774 kopier

De ville selvsagt ta på og prøve ALT! Flere småbarnsforeldre som kjenner seg igjen her? ♥ Alt dette er betaling, dvs man putter på penger ettersom hva man har lyst til å gjøre. Vi voksne hadde nok likt dette enda bedre om det var inne på et rom (det var jo umulig å gå forbi, gutta ville jo bort å trykke på ALT!) – men det var det jo ikke, hihi. ♥ Så da var det bare å smøre seg med tålmodighet, vi hadde jo virkelig ikke liten tid så det gjorde jo overhodet ingenting. Det vi endte opp med å gjøre, var at vi først gikk rundt og ble kjent i Lalandia, og deretter fikk gutta lov til å gjøre noen ting hver. Da kunne de velge fritt – det var jo MYE gøy å finne på annet enn disse spillene/kjøreturene også, feks fjellklatring og trampolinehopping som Lukas valgte. Det kostet ikke så veldig mye, men gjør man mye hele tiden kan det jo fort bli litt mer penger ut av det. Enkle spill/kjøreturer kostet fra 5,- DK og oppover. Gutta syntes det var HELT greit å få beskjed om at de kunne velge seg et antall ting de skulle få lov til – og gledet seg SÅ, brukte en del tid på å bestemme seg osv osv.

KL5A4770 kopier

Det var mannen min som foreslo dette, og jeg syntes det var VELDIG smart ♥ Da ble det ikke masing om at de ville ALT (de fikk lov til en del altså, misforstå meg rett – men da ble det heller positivt rundt det de fikk være med på – istedenfor at de var lei seg for det de ikke fikk lov til. Lurt!)

KL5A4791 kopier

I Lalandia er det MYE gøy å finne på, det meste betaler man for ettersom hva man vil gjøre. Har man feriehus kommer man inn i badeland/Aquadome og lekeland/Monky Tonky Land uten at dette koster noe ekstra. Vi syntes disse to stedene var knallgøye, så vi tilbragte mesteparten av tiden der. Men litt annet fant vi selvsagt også på!

KL5A5093 kopier

Lukas ELSKER jo å klatre – dermed ble det en tur i klatreveggen. HERLIG!

KL5A5086 kopier

Store gutten, tenk at han straks skal begynne på skolen snart. Hvor blir årene av?  ♥

(fjellklatring 40,- for et kvarter)

KL5A5118 kopier

Superfornøyd lillebror som følger med på Lukas som har klatra ♥

KL5A4922 kopier

Det første som møtte oss da vi kom inn i Lalandia var disse store trampolinene. Lukas stod jo helt å trippa da han oppdaget de!!

KL5A5022 kopier

Dag nummer to prøvde Lukas seg på dette – og han elsket det!

KL5A5015 kopier

Lille gutten stupte jo rundt sikkert hundre ganger – hjelpes!!

KL5A5003 kopier

Han var veeeeeldig fornøyd – og syntes det var ekstra stas at pappa´n filma det hele slik at han kunne vise frem til besteforeldre osv da han kom hjem fra ferie.

KL5A4966 kopier

Lillebror og pappa´n følger med ♥

KL5A5043 kopier

Lurer på om det var 40,- for ca fem (?) minutter på trampolinen – men mener filmen av Lukas er en del lengre. Akkurat hvor lenge de hopper avhenger nok litt av hvor raskt det går å spenne alle fast (det går på runde, fire trampoliner) – men det var uansett helt perfekt lengde på en runde. Lukas ville nok gjerne fortsatt lengre, men han gikk jo rett overende da han forsøkte å gå etter å ha spinni så mye rundt. Hihi! ♥

KL5A4945 kopier copy

Fantastiske ferieminner! ♦

KL5A5204 kopier

Som nevnt tilbragte vi mesteparten av tiden i badeland og lekeland, men det fantes mye familieaktivieter som feks minigolf, bowling osv. Vi testet ut bowlinga (169,- for en runde tro? Denne hukommelsen min er jo helt blåsst!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjempegøy!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har ikke bowlet med gutta før (det er visst ikke alt man rekker over, hihi!) – så dette var helt nytt for de – de synes det var kjempegøy ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Superfornøyd Daniel!

KL5A5196 kopier

Phui, dette ble jammen et laaaaangt innlegg – på tide å avslutte! Jeg har flere bilder fra Lalandia, både fra Aquadome og Monky Tonky Land – og selvsagt feriehuset vi bodde i. Det kommer på bloggen så raskt jeg får bildene ferdige ♥

Vi STORKOSTE oss i Lalandia, og var veldig fornøyde med at alt var innendørs siden det regnet masse de to dagene vi bodde her. Perfekt! Vi var igrunnen veldig heldige – de to dagene før, da vi var i Legoland kom det bare såvidt noen få drypp. Phui!

Om du planlegger tur til Lalandia i sommer – GOOOOD TUR, det blir garantert kjempegøy! ♥ Flere tips til Lalandia kommer i neste innlegg, alle Danmarksferie-innleggene blir samlet HER

Ønsker deg en NYDELIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...