Legobursdag – Gjesteinnlegg, herlig gjennomført barnebursdag!

IMG_0330 lego bursdag barnebursdag
Velkommen til ToneroseDesign! I dag kommer som lovet et bildedryss av bursdagsfeiringen søsteren min ordnet istand for eldstesønnen sin, min herlige nevø Max. Temaet var lego – og det var klosser OVERALT!! hihi. Helt herlig!! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_0350 lego muffins lego bursdag barnebursdag
La meg først presisere at det er IKKE jeg som har bakt og ordnet istand alt dette – det er det nydelige søsteren min som har!! Kan desverre ikke ta æren for dette, selv om jeg gjerne vil det! hihi. Uansett – here’goes’!
IMG_0352 lego cupcakes
Hun bakte deilige vaniljecupcakes som hun plasserte friske bær på, og toppet med kremfløtekrem. Nam!! Pynten på disse cupcakes var såklart legoklosser! Hun laget disse av fondant, som hun skjærte firkanter av, og plasserte små sirkler på. Sirklene laget hun ved å kjevle fondanten flat, og presset ut sirkler med en sprøyteposetupp (feil ende!) “Lim” fast knottene med bittelitt vann.
IMG_0344 lego brownie
SUPERkul brownie!! Her har hun først kuttet ut et stort stykke brownie, og deretter har hun plassert mindre browniebiter presset ut med en liten sirkel-cookie-cutter. Helt herlig!
IMG_0370 lego barnbursdag
Til bursdagen laget hun superkule trykksaker, med legokloss-ramme såklart!
IMG_0340 legobursdag
Lekre glassflasker med melk, og eplejuice plasserte hun på kakebordet- også disse med merkelapper! De stilige papirsugerørene har hun kjøpt på ebay, glassflaskene er Starbucks iskaffe – kan kjøpes på rema etc (men flaskene er utgående??)
IMG_0361 lego bursdag banner
Søsteren min plasserte alle kakene utover kjøkkenbenken, og på skapene over hadde hun festet “banner” med dobbeltsidig teip. Stilig!!
IMG_0371 legobursdag
Små glass med mandelkjernepudding, samt glass med sjokolademousse var også å finne på kakebordet. DEILIG, og supersøtt!!
IMG_0346 lego krydderkake
Krydderkake med litt krem.. mmmm!
IMG_0330 lego kake på 1-2-3
Søsteren min hadde bakt sjokoladelangpannekake – og dekorert også denne i legostil! Klikk på bildet over så kommer du til eget innlegg om kaka, hvor jeg har skrevet litt mer om den – i tilfelle DU har lyst til å lage noe lignende!
IMG_0430 lego isbiter
På ebay hadde hun kjøpt seg en silikon-isbitform, så til og med isbitene i bursdagen var legoklosser!! hihi, kan det bli bedre?? Jeg har forresten fått vite fra flere av mine nydelige lesere at dere har kjøpt slike former på legoland, så til dere andre – da kan man altså finne de der også! (ebay blir vel kanskje litt billigere, iallefall om man ikke allerede har planlagt tur til danmark da, hihi. Men helt SUPERT å kjøpe slike på legoland, om man skal dit på ferie!)
IMG_0411 lego sjokolade
Samme formen brukte hun til å lage legosjokoladeklosser – stilig! Her har hun smeltet hvit sjokolade, samt mørk sjokolade. Ønsker du flere farger på klossene kan du bruke hvit sjokolade, og farge denne med pulverfarge mens du smelter de.
IMG_0363 barnebursdag max
En gang jeg var og besøkte søsteren min i storby’n – hadde hun og Max som da var rimelig liten akkurat vært på trilletur. Og da hadde de fått en ballong som det stod MAX på! Jeg gav meg over, og kunne ikke fatte hvor de hadde fått tak i den – slik er det å komm fra landet og ikke engang være klar over at dette er et spisested ala McDonalds! Hihi. Anyways, jeg kommenterte at de hadde jo vært SÅ kule til bursdag for Max – og tror dere ikke herlige søsteren min såklart husket dette?? Joda, hun hadde sendt en mail til Max hun og spurt de, og de hadde sendt henne ballonger!! Snakker om service! Helt herlig!!
IMG_0362 barnebursdag lego
Kan det bli bedre??
IMG_0333 barnebursdag
Det var ikke så masse jeg bidro til av forberedeser til denne bursdagsfeiringen, men noen popcornbegre ble det iallefall! Ja, og ei legokake da!
IMG_0289
Bursdagen var helt PERFEKT, og vi storkoste oss alle – store såvel som små!! HJERTELIG takk for en HERLIG dag!!
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon – tusen takk til supre søsteren min som tillot meg å dele disse bildene/idèene med DEG! Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom i dag, jeg håper dagen din blir full av masse moro!!
Stor klem!
tonerose design underskrift

11 Comments

 • Kakeboksen on June 26, 2012

  Det må ha vært barnets drømme selskap 🙂 Mye fint!!

 • hyggeligkaos on June 19, 2012

  Stilig! Masse inspirasjon! Men kan jeg spørre om hvor mange gjester det var i selskapet? Med så mye kaker og snakcs? Jeg ender altfor ofte opp med enorme mengder rester etter sånne selskaper. Og her var det jo virkelig mye godt å velge i!

 • Cecilie G on June 17, 2012

  Stettfatene var på Indiska på Sandvika Storsenter, men jeg kjøpte de 2 siste. De har det sikkert på andre Indiska : )
  Veldig søte i alle fall!!!

 • Tonerose on June 17, 2012

  Hei Cecilie,

  Hihi – AKKURAT som meg!! 🙂 Hvor så du oransje små stettefat?? hihi!! 🙂 Ville jo vært SÅ søtt!!

  Ja, jeg vet.. Søsteren min var på “jakt” rundt i oslo for å oppspore flere glassflasker.. hihi! Selv har jeg også fått kjøpt en del, så tror jeg har til barnebursdag. Krysser fingrene for at de plutselig omgjør, eller at det kommer noen andr søte gassflasker! 🙂

  Stor klem!

 • Tonerose on June 17, 2012

  Hei Cecilie,

  Så gøy at du ble inspirert!! 🙂 Toppen at du har formene, har alt du trenger allerede! 🙂 Hmmm, fargene til legokaka. Det var denna hukommelsen da!! hoho! Alt er pastafarger. Den røde tipper jeg at jeg brukte wilton no-taste red, den blå var enten americolor electric blue eller wilton royal blue, den grønne tror jeg var americolor electric greeen, og den gule var ifra wilton – kan den hete cornflower yellow kanskje? Men til jentebursdag kan du også lage rosa og lilla feks, det finnes jo slik lego! 🙂 Da ville den blitt litt mer jentete’! hihi.

  hihi, ikke sant? digga den browniekaka!

  Åh, det har jeg ikke fått med meg – må nok titte innom der ja, takk søta! 🙂

  Tusen takk, håper du hadde en fin lørdag også!!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 17, 2012

  Hei Margareth,

  HJERTELIG tusen takk for så gode ord! Snille deg! 🙂

  Så bra! Kjempegøy at du klarte å finne en skrifttype du liker!

  Anytime! 🙂 Lille nyttårsafte ja, det er en liten stund til. Her i huset er det ikke så lenge før Luaks har bursdag – i august blir det sjørøverfest! 🙂

  Tusen takk for det, håper du også har en fin helg!

  Stor klem! 🙂

 • Tonerose on June 17, 2012

  Hei A-H,

  Hihi,ikke sant? den var superkul!! 🙂 Søta, takk takk!

  Høres ut som en super plan – mye enklere å kunne forberede en slik kake også, om du kan lage pynten på forhånd. Da slipper du SÅ mye stress like før. Kommer til å bli supersupersupersøt kake! 🙂 Kos deg med kakedekorering! 🙂

  Takk for det, håper du også hadde en herlig dag!

  Stor klem!

 • Cecilie G on June 16, 2012

  Du har gitt meg enda mer shopping dilla,enn det jeg pleier.
  Nå kan jeg ikke gå forbi noen plastskjeer som kan brukes til påske, jul, iskrembord, etc , små oransje stett fat for kanskje de blir fine til Halloween med små marengs spøkelser på, etc etc…….

  Og gjett om jeg ble litt sur da Starbucks flaskene nå er i plast….
  Du kan jo tenke deg ; )

  🙂 🙂 🙂

 • Cecilie G on June 16, 2012

  Utrolige fine bursdager dere lager : )
  Blir skikkelig inspirert til å bruke silikon formene mine : )
  Jeg har jo bare jenter men de kan jo ha legobursdag for det.

  God ide med brownieskaken, fikk inspirasjon til å lage den som sjokoladekake dekke med fondant : )

  Ha en fin lørdag : )

  Har du foressten sett på Kitch så har de små plastskjeer i mange forskjellige farger? gul, rød, rosa, tukis, ornasje….. Ble noen gule og rosa på meg i går ; )

  Hvilke pasta og pulverfarger bruker du til legofargene?

 • Villaveien nr 1 on June 16, 2012

  Hei og god morgen. 🙂

  Så massse fin inspirasjon du gir oss. Og så utrolig flink du er. Både med å lage kaker, og finne på nye iddeer. Men også bildene og skriftene er så flotte.

  Jeg har endelig klart å finne skrifttyper etter hjelp fra deg for en stund siden. .

  Så tusen takk for du deler.
  Det er lemnge til jentene mine har bursdag, minste er lillenyttårsbarn .
  Så det er lenge til .

  Ha en fin helg flinke deg.
  Klem fra Margareth

 • A-H on June 16, 2012

  Så stilig, skjønner at dette med kaker og pynt må ligge til familien hos dere;) Digga brownieskaka, hihi..

  Når det gjelder 6-års-selskapet her hos oss, så ønsker hun denne zoobles-kaka da, hehe. Først tenkte jeg å bruke en fotballform eller lignende og lage en stoor zoobel av den, men så gikk jeg vel egentlig over på å bare lage en vanlig 20cm form, trekke den og så pynte med noe små søte oppå der igjen..

  Ha en fin lørdag!!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...