Legokake på 1-2-3! Gjesteinnlegg; super idè til barnebursdag!

IMG_0330 lego kake på 1-2-3
Velkommen til Tonerose Design! For en liten stund siden var jeg og gutta i 2årsdagsfeiring til herlige lille nevøen min. Søsteren min hadde laget istand et HERLIG kakebord, og bilder av dette har jeg fått lov til å dele med dere nydelige leserne mine! Først ute er i dag bursdagskaka hun laget, og dette er en PERFEKT idè til dere som har spurt meg om tips til å dekorere kake uten behov for å kjøpe så mye utstyr! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_0358 legokake
Skjønne søsteren min bakte en deilig sjokoladelangpannekake, og smurte glasur på toppen. Deretter farget hun litt kokos grønn (ha matfarge og kokos i en ziplockpose, og rist løs!) , og strødde kokos på to trekanter av kaka. I overgangen mellom kokos og glasur tegnet hun på en linje med melismasse, og vips – toppen av kaka er blitt til en vei med gress på hver side! Hun laget også noen søte sommerfugler og sommerfugler av litt fondant, som hun farget i knalle farger.
IMG_0359 legokake
– og ikke minst noen legoklosser! Disse har hun laget ved å kjevle litt fondant, og kuttet til små firkanter. Deretter brukte hun en sprøyteposetupp (feil side), til å presse ut små sirkler som hun plasserte på toppen av firkantene. De små sirklene kan festet til resten med bittelitt vann. På veien har hun plassert en ekte duplo-brannbil, som bursdagsbarnet etterpå får til å leke med! Ønsker du å lage en slik kake på en enklere måte, kan du droppe blomstene og klossene, evt bytte de ut med ikke-spislig variant i form av ekte duplo. Ønsker du å bruke litt mer tid på en slik kake kan du feks kjevle ut litt svart marsipan, og skjære til et stykke som kan bli veien. Tegner du i tillegg på en hvitstiplete stripe midt på har du fått en mer markert vei! Ønsker du en litt mer “landevei-look” kan du raspe litt sjokolade og strø over veien istedenfor å bruke marsipan. Raspet kokosesjokolade ser akkurat ut som jord! Knuser du kjeks og strør over ser det ut som sand (bruk gjerne litt brunt sukker også)
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! I bursdagen ville også søsteren min gjerne at jeg hadde med en kake, ønsker du å lese om hvordan jeg laget den kan du klikke på bildet under.
IMG_0289 legokake lego kake
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag! Jeg håper du får en HERLIG dag i dag!!
Stor klem!
tonerose design underskrift

4 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...