Lille storsjarmøren vår ♥

IMG_4473 komp
Velkommen! ♥ Dagens innlegg blir noen av bildene jeg knipset av Daniel da vi var aleine hjemme – skal si vi koste oss massevis ja!! hihi, lille store herligeheten vår! ♥ “Grunnen” til photoshoot’n var at jeg ville ha et bilde av Daniel til takkekortene ifra ettårsdagen hans – det jeg valgte kan du se HER om du vil.  Klikk deg videre for å lese mer av dagens innlegg…

IMG_4388 komp
Daniel fikk lov til å sitte på lille kommoden jeg har satt borti kjøkkenet til gutta (litt mer benkplass) – og ble etterhvert bestukket med en deilig iskremcupcake! hihi. Jeg tenkte det kunne passe godt i takkekortet ifra bursdagen, men jeg endte ikke opp med å bruke et slikt bilde. Men Daniel STORkoste seg iallefall!! hihi.
IMG_4563 komp
NAM!
IMG_4548 komp
Det blei litt hurra-meg-rundt med redigering på bildene, men jeg tenkte uansett at det kunne være gøy å se noen av de. (skulle så gjerne hatt litt mer tid til slikt, men men!) Jeg ble veldig fornøyd med valget av kun olabukse og slips – tøffe lille tassen vår! hihi.
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Jeg ønsker deg en FANTASTISK dag!! Stor klem fra meg!

4 Comments

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Michelle,

  Hjertelig takk for det! ♥ Tusen tusen takk, koselig at den faller i smak! :o) Morsomt!

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk for det!! :o) Hihi, ja lile sjarmøren koste seg stort her! ♥

  Så gøy å lese at du titter ofte innom, og at du finner mye inspirasjon! Ingenting er bedre enn det! ♥

  Tusen takk for det, håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Michelle on March 5, 2012

  Utrolig herlig gutt du har:) så må jeg jo bare si at du har en helt utrolig flott blogg som jeg liker veldig godt 🙂 har tatt i bruk noen av ideene dine:)

 • Lene on March 5, 2012

  Å herlighet for en liten sjarmør, fantastisk flotte bilder 🙂 Elsket takkekortene og de blir nok brukt som inspirasjon når julekortene skal lages 🙂 Tusen takk for alt du deler, du er utrolig flink. Har aldri besøkt en blogg så hyppig som din, og har fått så mye inspirasjon fra deg <3

  Ha en fantastisk dag snuppa <3

  Stor klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...