….litt annerledes Halloween Cupcakes! hihi.

halloween cupcakes creepy gravstøtte
Velkommen! ♥ Dagens HalloweenCupcake blir litt utenom det vanlige!! Da jeg bestemte meg for å idèmyldre litt på hva som kunne være gøy å lage til Halloween, fant jeg raskt ut at det hadde vært SÅ gøy å lage noe litt annerledes..  Så hvorfor ikke en gravstøtte, litt jord – og en arm som stikker opp??

halloween cupcakes creepy gravstøtte IMG_7011
Tipper det vil være en cupcake gjestene dine ikke har sett før iallefall! hihi.
halloween cupcakes creepy gravstøtte IMG_7003
Da jeg var godt igang med å lage HalloweenCupcake-pynt foreslo mannen min at jeg burde jo lage red velvet cupcakes…!! (en form for rød sjokoladekake, om du ikke har smakt rød fløyelskake før) Og det var jo igrunnen en veldig god idè! Jeg har ikke laget det (hadde da akkurat ferdigstekte muffins.. grmfgh. Hihi. Men om du vil lage litt “eklere” muffins er det absolutt en super idè! Hva med også å fylle de med litt bringebær eller jordbærsyltetøy…?  Så når du tar deg en bit renner det litt rødt fyll ut…
Pynten laget jeg av marsipan, det er viktig å lage den klar litt i forveien slik at marsipanen rekker å stivne litt – ellers vil ikke gravstøtta stå oppreist.
halloween cupcakes creepy gravstøtte IMG_6979
Jeg laget armen rimelig lang, men kuttet den til ganske mye da jeg skulle montere den. Selv synes jeg at jeg kuttet den for kort, synes det hadde vært kulere om den stakk lengre opp fra jorda. Jaja. Anyways..
halloween cupcakes creepy gravstøtte IMG_6984
Før jeg hadde på sjokoladekrem på muffinsen, raspet jeg litt kokesjokolade.
IMG_6989
Jeg synes det ligner bra på jord, samtidig smaker det deilig!
IMG_6992
Da er det bare å finne frem en ferdigstekt, og avkjølt cupcake…
IMG_6995
…dekk den med litt sjokoladekrem (bruk en smørkniv og spre kremen utover)…
IMG_6996
…sett den oppi “jorda” di…
IMG_6997
…ta-taa! ♥
halloween cupcakes creepy gravstøtte IMG_6998
Da gjenstår det bare å feste marsipan-gravstøtta, og marsipan-armen.
halloween cupcakes creepy gravstøtte IMG_6999
For å få gravstøtta til å se litt marmorert/sliten ut har jeg brukt melis som jeg kostet på, og lot feste seg i alle kriker og kroker… Også smatt jeg den såklart oppi en cupcake wrapper som jeg hadde printet ut, det synes jeg gjør det lille ekstra!
halloween cupcakes creepy gravstøtte IMG_7005
Kjempestas at du tittet innom bloggen min i dag, det setter jeg stor pris på!! Jeg håper det var til inspirasjon!
Jeg ønsker deg en HERLIG helg!! Stor klem fra meg! ♥

4 Comments

 • Tonerose on October 29, 2011

  Hei Kari,

  Åh, så gøy at du la igjen et spor etter deg! :o) Tusen tusen takk for det!!

  Bare koselig det såklart, jeg håper det falt i smak!

  Stor klem!

 • Tonerose on October 29, 2011

  HJertelig takk for det Jane! HIhi, bra du synes det!! :o)

  Tusen tusen takk, jeg håper du også har en HERLIG helg!!

  Stor klem

 • Kari Skogen on October 28, 2011

  Hei Tone!

  Halloween cupcakes, alldeles nydelig. Du er utrolig flink, og takk for at vi fikk smake kakene som Rune hadde med på jobb idag.
  Ha en fin helg.

  Hilsen Kari Uniformpartner.

 • Jane on October 28, 2011

  Kjempe stilige cupcakes, og helt klart noe utenom det vanlige. :0)
  Strålende helg til deg
  klem Jane.

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...