Lue til nyfødt-fotografering ♥

nyfødtlue
Velkommen!! ♥ Hjertelig takk for at du titter innom bloggen min i dag, det synes jeg er utrolig stas! I dag kommer et par bilder av ei oversized-lue jeg har heklet for søstra mi – vi ble nemlig sittende å prate om at denne gangen hadde søstra mi veldig lyst til å ta nyfødtbilder av lille vakre babyen deres…

Og jeg sa at det var akkurat på samme måte hos oss, med Lukas (2år nå) har vi ikke så mange “oppstilte” bilder av han de første dagene – man tør jo nesten ikke ta i nyfødte lille babyen! hihi. Joda, for all del – men det er noe annet å “dandere” han slik at det ser stilig ut på et bilde, kontra å kose og dulle med han. Men med nummer to, da vet man litt mer hva man går til, og er ikke like nervøs. Jeg var iallefall litt roligere og sikrere på meg selv! Dermed tok jeg en del bilder av Daniel (10mnd nå) da han var 7 dager gammel, og jeg hadde god tid til å pusle på mens vi var aleine hjemme. Og skjønne lille Daniel sov seg gjennom store deler av photoshoots’a! ♥
Fødselsannonse Daniel 070111
Den gangen hadde jeg bestemt meg for å ta “englebilder” av Daniel, men det finnes jo SÅ uendelig mange supernusselige måter å fotografere skjønne små babyer på. (De små englevingene på ryggen til Daniel har jeg forresten kjøpt på Panduro om du lurer!)  Deriblant søte “store” luer på skjøre små babyer, som gir en helt herlig kontrast! Søstra mi fortalte at dette var noe hun synes er helskjønt, og vi ble da snakkende om hva slags luer som ville vært søtt.. Igrunnen det meste!! hihi.
Nytt bilde (3)
Hun kunne tenke seg feks en grønn lue til fotografering, dermed shoppet jeg tykt grønt garn – og satte i å hekle til henne! ♥ Det var bare å snurre seg, herlige lille nevøen min er jo allerede kommet til verden! hihi.
nyfødtlue nærme img0115
Er SÅ spent på om det blir noen bilder med lua på, håper den passet greit! ♥ Ville bare blogge dette, for å tipse andre –  om du raskt googler vil du se SÅ mange herlige søte bilder med skjønne små babyer i vakre “store” luer. NYDELIG!!
(Det blir ikke helt det samme med lua på en bitteliten bamse isteden.. hihi)
Takk for at du tittet innom, jeg håper det var til inspirasjon!
Ønsker deg en SUPER dag! ♥ Stor klem!!

4 Comments

 • Helene on June 5, 2013

  Hei, for en fantastisk side du har. Alt jeg liker å lese om og har som interesse.
  Har letet etter oppskrift på en slik lue. Skal snart på nyfødtfotografering. Har du en oppskrift du kan dele eller si hvor du har kjøpt den?

  • Tonerose on June 9, 2013

   Hei Helene,

   Tusen takk for det, stas at du liker siden! =)

   Jeg har desverre ingen oppskrift på denne, jeg bare laget den mens jeg holdt på,dvs tilpasset etter hva jeg trodde kunne passe.. Jeg brukte så tykt garn, at det var enkelt/raskt å se hvordan den ble =)

   Ønsker deg en strålende dag!

 • Tonerose on November 20, 2011

  Hjertelig takk Kari!! ♥

  Tusen takk, jeg håper du også har hatt en HERLIG søndag!!

  Stor klem!

 • Roka Design on November 20, 2011

  God morgen Tone:)

  Super søt lue:):)
  Og noen herlige bilder av den lille gutten din:)

  Ha en strålende flott søndag Tone:)
  Klem fra Kari

Leave a Reply