Lukas 2 år ♥ Barnebursdag med Biler–tema. CARS Gratis nedlastinger banner etc, tips til forberedelser

IMG_3790_cars_bursdag_barnebursdag_biler Nytt bilde (3)_Invitasjon__cars_bursdag_barnebursdag_biler
Her kommer litt bilder fra Lukas 2 år bursdagsfeiring, og tips/idèer til forberedelser om du ønsker å lage istand til selskap selv!
IMG_4073_cars_bursdag_barnebursdag_biler
  Lukas ELSKER å leike med biler, og tidlig bestemte jeg at det MÅTTE jo bli biler som tema. Tenkte egentlig i alle varianter, samt tog etc også. Han synes det er like stas med små som store biler, rimelige som dyre. Men etter en liten stund bestemte jeg meg for heller å gå for Biler (fra filmene Biler/Cars) – da ble det litt enklere å få en mer helhet over det. Og det var MIDT i blinken for lille Lukas! Kjempestas!! ♥
IMG_3998_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Fargene ble svart, rødt og hvitt. Dermed kjøpte jeg svarte og røde ballonger, og mørkerødt gavebånd med glitter i. Nope, jeg er overhodet ikke glad i alt som glitrer..! hihi. Salg på julestash på Panduro, det kunne ikke passet bedre!
IMG_4433_cars_bursdag_barnebursdag_biler  IMG_4201_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Jeg laget bannerne hvite med rød kant, og en sirkel av racerbil-flagg-mønster (?). Også måtte jeg jo ha noen med biler inni!  Bill/Mater og Lynet/Ligthning McQueen er favorittene til Lukas!
IMG_3999_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Legger ut banneret i bilde-format, for de som har lyst på den. Jeg legger også ut en blank sirkel, så kan du fylle inn de bokstavene du ønsker selv!
Nytt bilde_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Lim bildet inn i feks word, og legg til ønsket bokstav i midten. Jeg punchet ut sirklene med en 3,5inch scallop punch. Da fikk de den “blomster”-kanten som du ser på bildene. Har du ingen puncher kan du selvfølgelig også klippe ut vanlig sirkel for hånd!
Nytt bilde (2)_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Jeg festet de til et silkebånd med små klyper du kan kjøpe på feks hobbybutikken, banneret på kakebordet festet jeg bare med teip på baksiden av hver sirkel.
2011_08_13_117_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Speilene i stua vår har blitt typisk banner-plass, men de kan såklart festet rett på veggen eller andre steder. Eller feks VELKOMMEN på døra?
IMG_4187_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Lukas hjalp også til å pynte istand til bursdagselskap – og fargela flere “Biler”-tegninger som vi hang opp på tavla ved spisestuebordet. Hver gang han ser printeren nå, sier han brumm brumm – og lukker opp dekselet for å printe ut enda en bil…! Søte gutten vår.
IMG_4435_cars_bursdag_barnebursdag_biler IMG_4434_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Sammen med ballongene måtte vi jo ha litt annen typisk barnebursdag-pynt, så jeg hang opp “happy birthday” papirskilt fra lekebutikken over det ene vidundet.
IMG_4202_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Tror jeg må dele opp bursdagen i to innlegg, har jo litt bilder fra kakbordet også! Men  et par bilder av noe av kakepynten jeg laget slenger jeg med før jeg avslutter. Måtte jo såklart ha biler-bursdagskake også!! Jeg laget McQueen og Mater av marsipan litt tid i forveien (slikt tar tiiiid), og malte de med konditorfarge. McQueen har også fått litt reklame på seg, jeg printet dette ut på spiselig papir med spiselig blekk – og festet til bilen ved å pensle på litt vann. Skriften på spoileren etc malte jeg på, slik som med vinduer etc.
IMG_4182_cars_bursdag_barnebursdag_biler IMG_4176_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Jeg masseproduserte også små biler i marsipan til alle cupcakes’ne, men disse var såklart en del mindre! Ble ikke så masse detaljer på de, da jeg syntes det bare ble rotete. Som wrappere til muffinsen printet jeg ut hvitt og svart rutemønster (racerbilflagg), og klippet til små “buer” som jeg festet sammen med dobbeltsidig teip. Legger ut mønsterarket jeg printet ut, om noen andre vil lage muffinswrappere til barnebursdag!
checkerboard_0_0_0_0_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Bare blås bildet opp til A4-størrelse, og klipp ut! Et A4 ark holder til 4 wrappere.
 IMG_4002_cars_bursdag_barnebursdag_biler  IMG_4006_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Legger ved noen av de andre bildene jeg brukte i pyntinga også, så slipper du leite på nettet om du ønsker noen bilder. Klikk på bildet, så blir det større!
c-mater2 free_disney_clipart_cars_ramonefree_disney_clipart_cars_luigifree_disney_clipart_cars_sallyfree_disney_clipart_filmorefree_disney_clipart_lightning_mcqueen
Neste innlegg blir bursdags-kakebordet, og litt fremgangsmåte på noe av det jeg laget! Jeg dekket til kakebord på spisestuebordet vårt, også satt vi i stua og spiste. (Da kunne unga løpe rundt og leike, kjempegreit!) Men tror du ikke Lukas hentet tripp-trapp-stolen sin, skøyv den inntil kakebordet, klatret opp, og satte seg til å skulle spise!? Den gutten er jammen ikke dum nei! hihi.
IMG_4033_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Beklager litt uskarpe bilder, jeg har kjøpt meg nytt objektiv (wohoooo!), men ikke lært meg så godt å bruke det enda. Kanskje ikke det smarteste å teste det ut i barneselskapet når jeg ikke har så masse tid, men har man noensinne god tid når man har småtasser?? Håper på bedre bilder etterhvert, nå er det bare meg det står på! Gleder meg til å lære mer!
IMG_3772_cars_bursdag_barnebursdag_biler IMG_3767_cars_bursdag_barnebursdag_biler
Lukas fikk forresten Lynet i bursdagsgave, skal si det var stas ja!! Jeg og mannen min gleda oss SÅ til bursdagen hans, fordi vi var overbeviste om at han ville bli superglad. Kjempegøy!!
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min! ♥

12 Comments

 • Merethe on February 5, 2014

  Dette var jo midt i blinken!! 😀 Hvilken skrifttype har du brukt på banneren? Har du mal på popcornbeger og? 🙂

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Merethe,

   Så hyggelig at du likte det! =) Hmmm, det var denne hukommelsen da… kan det være circus? kan lastes ned på dafont.com =) Jepp, mal til ulike popcornbegre finner du under Gratis nedlasting – link, enten i høyrekolonnen eller under dessertbord – trykksaker =)

   Stor klem!

 • Tonerose on August 23, 2011

  Heisann Huset i Skogen!

  Hehe, så bra!! :o) Her i huset var iallefall temaet STOR suksess, det blir det garantert hos deg også!! Når er bursdagen??

  Hjertelig tusen takk for det! :o) Så snill du er!

  Blå/turkise M, mellomblå mintsjokolade (de ble min favoritt, deilig!!) og mellomblå store nonstop, og mellomblå vanlige nonstop fikk jeg tak i alt sammen på Europris rett borti gata her hos oss! Jeg var på NOEN trilleturer og “plukka” kan du si…! hihi. De var sammen med smågodtet! Lykke til med “jakten”!

  (jeg var også på jakt overalt.. du kan tro jeg ble overraska da jeg endte opp med å få tak i alt på europris!!)

  Hva skal du bruke de til…? Alltid nysgjerrig må vite! :o)

  Håper du har en super kveld!

 • Tonerose on August 23, 2011

  Hjertelig tusen takk Krepsemor!! :o) Du er så snill, jeg blir like glad hver gang jeg oppdager en kommentar fra deg – jeg setter STOR pris på det!! :o)

  Håper du har en herlig uke!

  Stor klem fra meg!

 • Tonerose on August 23, 2011

  haha, vittig ordspill Lokki! :o)

  Åh, du er jo bare HELskjønn da – hjertelig tusen takk snille deg!!

  så moro med nevøen din som digger Biler!! Lukas har fått helt dilla, og etter bursdagen er han jo ikke noe mindre begeistra – han fikk jo så masse morsomt med Lynet etc! :o)

  Takk, håper du har en herlig uke!

  Stor klem fra meg til deg!

 • Tonerose on August 23, 2011

  Hei Alice,

  Tusen tusen takk!! :o) Hjertelig takk for hilsenen!!

  Håper du har en herlig dag!

 • Tonerose on August 23, 2011

  Hei lille meg!

  Hihi, SÅ søt du er! Hjertelig takk for det!!

  Så gøy med 5årsdag etterhvert – det blir garantert storsuksess om du går for Biler! :o) Og du får helt sikkert til noe KJEMPEBRA!! Jeg er overbevist!

 • Huset i skogen on August 23, 2011

  Herlighet så mye lekkert du lager! Så gjennomført og lekkert alt er *sukk* Skulle ønsker jeg var like flink!
  Jeg har en på 6 år som digger biler, så nå har jeg temaet for bursdagen klart hihi…

  Et lite spørsmål..hvor fant du lyseblå m og nonstop? Har lett rundt om men finner det ikke noe sted.

  Ha en flott dag:)

 • krepsemor on August 21, 2011

  Så fantastisk lekkert du har pyntet til 2-åringen din! Det er bare en fryd å titte på bildene dine, for makan til kreativitet! Jeg bøyer meg i støvet =)

 • Lev Livet Lett Lokki on August 20, 2011

  Du tar kaka! SÅ flink du er!
  Jeg har en nevø som digger Biler!! Og at du deler så raust med deg er til å bli våt i øya av 🙂
  Men DU så flink du er altså – alle detaljene, en skulle vøri 4 år… – eller 2 som fine Lukas!
  GRATULERER til Lukas!!
  Makaløst imponerende – helt makaløst!
  Ønsker deg en herlig helg videre!
  Varm klem fra Lokki!!

 • Alice F. Kirkhus on August 20, 2011

  Oi skikkelig fullført! stilig!

 • Lille meg on August 20, 2011

  Wow – kjempelekkert!! Min sønn hadde nok bytta ut meg med deg på flekken 🙂 Og kjempeinspirerende – håper eg kan få til noe lignende (tviler dog) til min sønns 5 års dag i desember….

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...