{ Se hva Lukas gjorde da Plumbo besøkte barnehagen }

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper du har hatt en VIDUNDERLIG dag i dag!

Husker du jeg skrev noen ord om sommeravslutningen i barnehagen? En fantastisk kveld i verdens beste barnehage! Innlegget finner du HER. Nå ligger litt av intervjuet av Lukas og kameratene Mathias og Andreas ute på nettsiden til DT – en liten video ifra kvelden ♥ HER er link til innlegget i avisa ♥ SÅÅÅ stolt Lukas i dag, hihi – herlig!

plumbo i bhg

Fortsatt DEILIG kveld til deg!!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...