{ luksus i hverdagen }

IMG_3236

Vet du hva jeg gjorde i helgen??

Jeg har begynt å lære av boka JukseSuperMamma – og innser hvor utrolig viktig det er med litt egentid. Vi MÅ prioritere oss selv littegrann oppi alt som småbarnsmammaer, det ER lov!

En utvilt mamma er en bedre mamma, sant??

KL5A1256

Selv synes jeg det er mye lettere sagt enn gjort, det er alltid (!) tusen ting man føler man burde gjort isteden. Her hos meg har det gått i ett de siste månedene, det tar nok litt tid å fungere optimalt igjen etter å ha jobbet så intenst over såpass lang tid…

KL5A1269

Dermed er det ekstra viktig å koble skikkelig av innimellom! Vet du? Midt oppi alle forberedelser til bursdagsfeiringer stakk jeg av en liten tur! ♥

KL5A1284

Tidlig lørdag morgen startet jeg dagen med en tur til vakre Marlene – jammen er det gøy å ha flyttet hjem til bygda, tenk så mye som faktisk finnes her!

KL5A1279

Marlene er makeupartist, og driver også med vipper, bryn og negler (kjempeflink!) i Modum; Geithus. Hun var forresten på boklanseringa om du var med på den ♥

KL5A1275

Jeg startet dagen med opplæring i sminking; long time overdue, hihi! Jeg pleier jo gjerne å sminke meg litt, men som travel småbarnsmamma nedprioriterer jeg ofte meg selv – og det ender opp med å bli to min på å ordne meg etter at jeg har fått klar småtassene før vi må løpe ut døra.

KL5A1262

Men, det er heldigvis ikke hver dag det er like travelt – og da er det kjempegøy å kunne litt mer! Og ikke minst har riktige produkter og farger – DET er litt vesentlig skal jeg klare å få fint resultat.

Marlene selger sminke fra Glo Minerals – kjempefine produkter ♥

KL5A1313 copy

Sjekk alt jeg shoppet, iiiiik!!

#hverdagsluksus

Dette har jeg gledet meg til lenge – vi fortjener å unne oss selv litt egentid, og feks sminke er selvsagt overhodet ikke et must på noen måte – men nettopp derfor er det så gøy!! 

KL5A1259

Som jeg tidligere har nevnt på bloggen er jeg igang med å pusse opp walk-in-closet i nye huset vårt, og inni det lille rommet blir det også et lite sminkeområdet. Der inne tenkte jeg å kjøpe meg “hollywood-lys” fra IKEA, slike som disse som Marlene har i salongen – tror det blir fint! Også så deilig med skikkelig lys, da er det litt større håp for meg når det kommer til vellykket resultat med sminken ♥


KL5A1264

I salongen ordner også Marlene negler –
KL5A1265

…sjekk alt glitteret!!

When in doubt, just add glitter!

KL5A1254

MÅTTE bare shoppe et par strikker også, roooooosa glitrende!

Herlig ♥
KL5A1272

Hva synes du?? Beklager mobil-bilde, kan få knipset med kamera senere. Ganske forsiktig sminking når det kommer til farger osv, jeg er ikke vant til så kraftig sminke så jeg er mer komfortabel med dette. Og kjøøøølig – sant Marlene?? Hihi!! Jeg er kjempefornøyd!

Titt gjerne innom Marlene og kjøp sminke ♥ Er du usikker på hvilke produkter som er riktig for deg så veileder hun deg, og ønsker du “full pakke” kan du også bestille tid slik at hun lærer deg hvordan legge sminken også – for sånne som meg, hihi ♥

IMG_3236

Du finner Marlene på nettsidefacebook og instagram. Er så stas å bli bedre kjent med andre gründerjenter i nærområdet, herlig! Imponert over alt du kan Marlene!


KL5A1292

Hjertelig takk for et FANTASTISK pause i hverdagen!

Har DU satt av litt tid til deg selv i det siste? Det fortjener du!

Ønsker deg en deilig dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...