Lyseblå & hvit babykake { Prinsetema }

IMG_5758

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig fikk jeg æren av å lage babykake til skjønne lille Trym, jeg elsker å lage slike dåp/navnfest/barnevelsignelse-kaker! Skjønne mamma’n gav meg frie tøyler på denne kaka ♥  Hun kunne gjerne tenke seg å ha med krone, da dette gikk igjen ellers i selskapet. Supergøy! Krona har jeg laget av marsipan, og selv om det ikke er så lett å se på bildet er den drysset med spiselig lyseblått glitter. Såklart, hihi! Rundt kaka har jeg laget draperinger av ekstra hvit marsipan, tenkte dette kunne passe litt inn i den litt “kongelige” stilen ♥ Om du ønsker å lage krone el selv, så husk å lage denne flere dager i forveien, dermed vil den bli stiv nok til å holde fasongen sin av seg selv. Her er forresten alt av pynt laget av marsipan, og kaka er trukket med ekstra hvit marsipan.

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – håper dagen ble perfekt! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

Leave a Reply