Lyseblå kake m/sølv damask { Babykake }

IMG_3827

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av denne lyseblå babykaka som jeg viste en sniktitt på i går. Jeg fikk tilsendt den vakreste invitasjonen ifra skjønne mamma’n – og dermed var det klart vi måtte hente inspirasjon til kaka ifra den! Nydelig lyseblå, med damask sølv mønster, og herlig bilde av lille prinsen. Bordkortene laget flinke mamma’n i lyseblå kartong og på sidene hadde hun damask sølv mønster. Dermed måtte såklart disse hentes inn i kaka også! ♥ Alltid stas å tilpasse kaka mest mulig!

Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_3828

Skjønne lille prinsen modelerte jeg til å ligne nyfødtbildene, såklart! hihi. Alt laget av marsipan. Babyen har jeg laget ved å bruke silikonform, resten er modelert på frihånd (for link til silikonform se “mine favoritter”) ♥

IMG_3830

Siden herlige mamma’n hadde laget de skjønneste bordkort/papirsko var det klart jeg måtte forsøke å lage tilsvarede i marsipan. Hvorfor ikke? hihi. Jeg laget skoene i lyseblå marsipan (delphinium blue ifra wilton), og malte på damask mønster med sølv lustre dust iblandet bittelitt vodka.

IMG_3839

Ramlende nedover kaka laget jeg ulike blomster i ekstra hvit marsipan, som jeg deretter har kostet med lysblått lustre dust for å få litt fargespill i de. Blomstene har jeg “limt” fast ved å bruke royal icing, pisket eggehvitte og melis.

IMG_3829

All pynt laget av marsipan, myke sukkerperler i sølv ifra DrOetker.

IMG_3827

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens kake var til ispirasjon ♥ Kjempekos at du tok deg tid til å titte innom her hos meg.

Jeg ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply