{ rosa JustinBieber-inspirert konfirmasjonskake }

IMG_3542_rosa_justin_bieber_konfirmasjonskake_kake

Dagens kake er en konfirmasjonskake jeg laget til vakre Kaja – hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥ Jeg har trukket kaka med lyserosa marsipan, alt pynt laget i marsipan. Disse romantiske utsmykkede blomstene gjennomgår vi på dette kurset, evt finner du fremgangsmåte i boka mi. Spiselige bilder får du kjøpt på nett, feks hos Kakeboksen.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) – evt kan du selvfølgelig printe selv! Sukkerark og spiselig blekk ♥ Husk å lage kakepynten flere dager i forkant, da rekker feks spiselig bilderamme etc å tørke/stivne nok til å kunne stå oppreist!

Her har jeg forresten Photoshop´a nydelige konfirmanten inn i et bilde jeg fant på Google av JustinBieber – alltid stas!! All pynt/detaljer henter inn interessene til konfirmanten

Håper dagens kake var til inspirasjon! Jeg har lurt på å sette opp konfirmasjonskakekurs i mai – send meg gjerne en mail om det evt er interesse for dette i Drammens-område, ville garantert blitt gøy! ♥ ToneroseDesign@gmail.com

Ønsker deg en HERLIG dag!

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...