Lyserosa og hvit babykake { Kakepynt ala bordpynt }

IMG_5444

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag vil jeg dele bilder av en babykake jeg nylig laget – til en skjønn litta prinsesse! Herlige mamma’n hadde kjøpt de skjønneste rammer til bordkort i selskapet, dermed måtte jeg såklart forsøke å lage tilsvarende i marsipan! hihi. Alltid stas å lage så personlige kaker som overhodet mulig ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_5464

Jeg kjente igjen bilderammen med en gang jeg fikk tilsendt bilde, jeg hadde nemlig kjøpt akkurat lik selv – som du ser på bildet! Synes de er SÅ søte, og de passer jo helt perfekt å bruke som bordkort. Dermed laget jeg tilsvarende bilderamme, men i ekstra hvit marsipan slik at den ble spiselig. Bildet har jeg printet med matfarge på sukkerark, slik at dette også er spiselig. Ønsker du å ha spiselig bilde på kaka di, men ikke har egen printer til dette – finnes det flere steder på nett du kan bestille personlige spiselige bilder, feks kakeboksen.no tilbyr dette.

IMG_5460

Denne kaka fikk jeg forholdsvis frie tøyler på – det elsker jeg! ♥ Vi idemyldret litt i sammen slik at jeg fikk vite hva skjønne mamma’n liker, deretter kunne jeg designe en kake jeg selv likte. Kjempegøy! Jeg liker å variere litt, og prøve ut litt nytt slik at hver kake blir unik. Det er det beste med å lage slike personlige kaker – nettopp at man kan gjøre de så personlige!

IMG_5447

All pynt på kaka er laget av marsipan (ekstra hvit kjøpt på pals i oslo), sølv sukkerperler ifra dr Oetker. Søte små sukkerperler fester jeg til marsipanen med bittelitt vann.

IMG_5449

Silikonform til å lage søte små bokstavklosser, og diverse babystash finner du hos feks festfabrikken.no ♥

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka, det var en ære ♥

Ønsker DEG en vidunderlig dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply