{ Lyserosa og hvit babykake } Klesnor, englevinger og søte detaljer

IMG_4903

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av ei babykake jeg var så heldig å få lage, denne fikk jeg veldig frie tøyler på, supergøy! Skjønne mamma’n sendte meg linker til de kakene hun liker best på bloggen – og sa deretter at jeg kunne lage det jeg selv syntes ble pent. HERLIG! Hun likte godt kakene med klesnor rundt, dermed laget  jeg såklart dette ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_4912

Herlige mamma’n likte også godt blomster og sommerfugler, dermed snek jeg inn dette også ♥ All pynt er forresten laget i marsipan.

IMG_4911

På klesnoren snek jeg inn et par medaljonger også, jeg synes disse er så utrolig søte. Herlig å kunne improvisere! ♥

IMG_4894

Silikonform til å lage marsipanbaby og englevinger fåes kjøpt hos feks FestFabrikken, rabattkode ToneroseDesign gir 5% rabatt. Jeg har endret litt på vingene, slik at lille prinsessa ligger “inni” de, også kledde jeg  på henne en nusselig strikkalua.. hihi!

IMG_4895

Fantasiblomst i marsipan – med bittesmå perler inni ♥

IMG_4896

Marsipansommerfugler laget ved å bruke en patchworkutstikker, fåes kjøpt hos feks Kakeboksen.no  (rabattkode ToneroseDesign) Jeg har brukt ekstra hvit marsipan (Pals), deretter malt med lyserosa matfarge. Nusselig!

IMG_4898

Søte heklede sko av marsipan, laget med silikonform ifra FirstImpressionMolds.

IMG_4908

Rundt marsipansirkelen på toppen av kaka har jeg plassert sukkerperler i sølv ifra DrOetker, disse finner du på matbutikken. Elsker denne look’n – litt elegant! ♥

IMG_4893

Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! Stas at du tittet innom her hos meg ♥

Jeg håper du får en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Nicoline on June 17, 2013

  Wow, har du lagd denne her? Det er det nydeligste jeg har sett.. Kan jeg bestille en slik til min datters dåp? Pris? Dette er det vakreste jeg har sett av en kake. Trodde ikke det var mulig å lage noe så flott 🙂

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei Nicoline,

   Hjertelig takk for så gode ord! =) Jepp, det er jeg som har laget denne ja. hihi! =)

   Når er den store dagen? Jeg sjekker gjerne om jeg har kapasitet, det ville vært en ære å lage dåpskake til deg! =) Pris avhenger av størrelse =)

   Send meg gjerne en mail på ToneroseDesign@gmail.com – det er ikke alltid jeg får svart så raskt her inne =)

   Happy mandagskveld!

   Tone =)

 • anette on May 26, 2013

  heisann!! å sååå søt!!! 😀
  herlig suuper søt kake 😀

  klemmer anette:)

  • Tonerose on June 17, 2013

   hihi, hjertelig takk skjønne Anette!! Elsker å lage slike nusselige kaker! =)

   Stor klem!

Leave a Reply