Lyserosa shoppingpose-kake, med masse detaljer! Konfirmasjonskake {Sniktitt}

IMG_7442 sniktitt konfirmasjonskake jente

Velkommen til ToneroseDesign ♥ For en liten stund siden fikk jeg en herlig forespørsel ifra skjønne Audi. Hun og mannen hadde lyst til å overraske datteren med en spesialdesignet konfirmasjonskake! Nettsiden min/meg hadde de funnet da jeg i fjor laget denne konfirmasjonskaka til venninnen til konfirmanten, SÅ gøy!! Jeg fikk vite en del om konfirmantens interesser – og utifra det var det opp til meg å foreslå et design. Alltid veldig gøy med litt frie tøyler! ♥ Konfirmanten er bla glad i shopping, synger, liker The Hunger Games, etc etc etc. Jeg fikk masse herlig innformasjon (mye mer enn dette naturlig nok) – og jeg må innrømme at jeg måtte google et par ting (kremt)  – hva gjorde man før internett? hihi. Kjempekjekt! Jeg måtte jo nesten også se den første filmen av bøkene konfimanten er glad i (var akkurat kommet), supert å ha tid til littegrann research. Dette var filmen “the hunger games” – og dermed måtte jeg jo nesten lage nåla ifra filmen, og ha med på kaka. Tenkte det kunne være en søt detalj for konfirmanten å oppdage! (det er denne som er på bildet over, om du ikke er kjent med boka/filmen. Laget i sjokolade)

Designet på kaka ble en lyserosa shoppingpose (selve kaka) stående, med silkepapir og diverse cd’er etc oppi. Ved siden av posen, også i kake – boka “The Hunger Games”. På toppen av boka, en spiselig bilderamme med bilde av konfirmanten inni. Og såklart massevis av detaljer rundt! Mer om denne kaka – og bildedryss – kommer i morgen! Gleder meg til å dele med dere! ♥

Jeg håper dagen din blir FANTASTISK! Takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply