Lyst til å dele bilder av eget kakebord/være gjestestribent på bloggen?

IMG_8898 venner
Velkommen! I dag vil jeg lufte en idè jeg så smått har begynt å tenke litt på. Jeg er overbevist om at mange av mine vakre lesere har laget istand NYDELIGE selskap – og i den forbindelse lurer jeg på om det er noen av dere som har lyst til å dele bilder her på bloggen? Enten om det er bilder av kakebord, bordekking eller tips/idèer dere tror vil være av interesse for andre herlige lesere. Jo mer inspirasjon jo bedre! ♥ Det ville vært kjempegøy å se hva dere lager istand, og stas om dere vil vise det frem på bloggen! ♥ Send meg en email med noen ord, samt bilder – min mailadresse er itoneroseshage@gmail.com ! Merk mailen med “ gjesteskribent tonerosedesign ” Jeg gleder meg massevis til å se bilder ifra dere, om det er noen som vil dele! I dag bare jeg få dele dette bildet med dere, er de ikke herlige?? Lukas begynner tidlig å flørte med jentene ja! hihi. Hjertelig takk for at DU tittet innom bloggen i dag, jeg håper dagen din blir PERFEKT! ♥ Stor klem fra meg!

12 Comments

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei Linn,

  Jepp, jepp og jepp! :o) gjerne!! helt topp!

  Gleder meg massevis til å se!

  Håper du har en helt nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 6, 2012

  Hei C,

  HIhi, så søt du er! hjertelig takk for det!! mhmm, ikke sant? Man kan aldri få for mye!! hihi.

  Håper du har hatt en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Anonymous on May 6, 2012

  Sender man bilder på mail da, som vedlegg eller? er ikke god på sånt… 😉 Jeg er ikke flink til å ta bilder da, bare et vanlig digital kamera, og er langt fra så gjennomført som deg, men veldig fornøyd med dåpen til snuppa egentlig… syns d ble enkelt og pent og ganske rimelig, bordekking og pynt! hvis jeg sender deg noen bilder, så håper jeg du ikke bruker d hvis du syns d er helt bort i natta, og eventuelt velger ut noen du vil bruke og luker bort d som er dårlig… Moro med masse inspirasjon… Så får du en hint om meg 😉

  Hilsen Linn, Sarpsborg

 • Charlott on May 5, 2012

  Så spennende! Det var jo en god ide! Syntes man får kjempemasse inspirasjon av alt det flott du lager! Men man kan jo aldri få nok inspirasjon. 🙂

  God helg til deg!

  Klem C

 • Tonerose on May 5, 2012

  Hei Anonym,

  Har du speilreflekskamera kommer det an på hvordan du stiller in blenderåpningen. Jo større blender (mindre tall) – jo mindre område blir skrapt – og jo mer annet blir diffust. Det har også litt sammenheng med hva slags objektiv du har, har du feks et zoomobjektiv vil du få litt den effekten uansett om du har den på max zoom. Hang du med? Evt kan du også etterbehandle litt i photoshop, og “blure” ut det du vil skal være uskarpt. :o)

  Håper du får en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 5, 2012

  Hei Line,

  Kjempegøy med konfirmant til høsten!! Er sikker på at du er kjempeflink til å dekke bord!! ♥ Ja, helt toppen med masse inspirasjon! Gleder meg til å se hva som kommer! :o)

  Jeg håper du får en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 5, 2012

  Hei Reidun,

  Hihi, hjertelig takk søta! ♥ Mhmmm, ikke sant? Jo mer inspirasjon jo bedre!! HIhi, så søt du er! takk for det! :o)

  Jeg håper du får en herlig helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 5, 2012

  Hei Lise,

  Så spennende!! kos dere massevis med forberedelsene!! Ville vært kjempegøy å se bilder, jeg er sikker på at det blir knallfint!!♥

  Jeg håper du får en herlig helg!!

  Stor klem!

 • Anonymous on May 4, 2012

  Hvordan tar men slike bilder? Hvor bare deler av bildet er i fokus, mens resten er difus?

 • Har en drøm... on May 4, 2012

  Jeg er skikkelig dårlig på oppdekking, så jeg er nok ikke en kandidat her, hehe:)
  Men jeg gleder meg til og se, og jeg trenger masse inspirasjon, da jeg skal dekke et konfirmasjonsbord i September:)
  Jeg følger med 🙂

  HA en fin fin helg ♥

 • reidun on May 4, 2012

  ååå så herlig bilde,nyydelig =0))
  Hadde vært kjempe artig og fått samlet sammen litt fra hver enkelt..får jo så masse inspirasjon=0)) Får no masse bare fra deg =0))
  Klemz

 • Anonymous on May 4, 2012

  Det hørtes ut som en kjempe ide 🙂 vi skal ha konfirmasjon til helga og dåp om en måned, så hadde vært fint med litt inspirasjon 🙂 skal ta bilder om noe av pynten blir fin, men blir jo ikke i nærheten av ditt da 🙂

  Lise myhre

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...