{ Magebilde // søte detaljer }

KL5A3486 gravidfotografering

Planlegger du å ta, eller få noen til å ta gravidbilder av deg? Dette blir herlige minner – ta deg gjerne tid til dette! Gå gjerne utendørs, da er det enklere å få til pent lys. Ta gjerne nærbilder av magen – feks med søte detaljer! Her har jeg knipset et bilde av vakre Maia – hun hadde med de skjønneste små skoene på shoot. Er de ikke søte?

Ønsker deg en fantastisk dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...