Magisk vinterbryllup og barnedåp

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8915

 

I vinter ble jeg spurt om å sette opp hår og legge brudesminke til en herlig brud, og ordne blomstene til den store dagen. I forkant av bryllupet møttes vi for å prøve ut ulike håroppsatser, samt prate om hva slags blomster/stil de ønsket. Ikke alle vet akkurat hva de vil ha, og da hjelper det meg masse å få pratet litt om hvilke farger de liker, om de ønsker moderne, klassisk, stort, lite, detaljer, enkelt etc etc. Da føler jeg meg litt sikrere på at jeg får laget noe de vil like!

blomster barnedåp bryllup IMG_8906blomster barnedåp bryllup IMG_8920

 

Det var SÅ koselig å bli kjent med dette brudeparet, og ikke minst den nydelige lille datteren deres som også skulle være midtpunktet på denne dagen – nemlig barnedåp i kombinasjon med bryllup ♥ Da jeg har fått forespørsel via email om tips til blomsterdekorasjoner, legger jeg ut litt bilder av blomstene fra denne dagen.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8908blomster barnedåp bryllup IMG_8910

 

Brudeparet ønsket romantiske duse blomster, og gjerne litt brudeslør. På alt av trykksakene var det søte sommerfugler i ulike rosanyanser, dermed kunne det være gøy å forsøke å gå videre med dette temaet. Det ble lyserosa og rosa roser i bordoppsatsene, og hvite roser og lyserosa orkidèer i brudebuketten. Jeg fikk tak i litt ulike små sommerfugler også, som jeg festet på tynn sølvfarget ståltråd og festet i bukett og oppsatser.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8900blomster barnedåp bryllup IMG_8904

 

Rundt stilkene på brudebuketten festet jeg hvitt silkebånd, og på midten av dette festet jeg litt av det samme silkebåndet som dåpsbarnet hadde på kjolen sin.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8922blomster barnedåp bryllup IMG_8924

 

Formen på brudebuketten var dråpeformet, med eføy, brudeslør og sommerfugler aller nederst.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8903

 

Bordoppsatsene ønsket de at skulle være forholdsvis små, og gjerne med roser.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8987 blomster barnedåp bryllup IMG_8986

 

Som beholdere til å lage dekorasjonene i, brukte jeg sølvfargede telyslykter med sommerfugl-mønster.

 

blomster barnedåp bryllup blomster bryllupblomster barnedåp bryllup IMG_8930

 

Siden det var lyslykter var det klart glass inni sommerfugltegningene, dermed festet jeg rosa silkebånd på innsiden av de små glassene – slik at sommerfuglen ble rosa; og dermed gjenspeilet invitasjonene deres!

 

barnedåp jente blomster barnedåp bryllup barnedåp blomster blomster barnedåp bryllup

 

Små detaljer; rosa sommerfugler, strass-sommerfugler, og klare sommerfugler med et par strass-steiner. Små sløyfer av silkebånd likt dåpsbarnets, bare smalere variant slik at de passet til de små oppsatsene.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8956blomster barnedåp bryllup IMG_8977

 

Knapphullsblomstene til brudgommen (et par, slik at han kan bytte ut og ha frisk blomst enda lengre) fikk hvit rose og en lyserosa orkidè slik som bruden har i buketten sin. De andre knapphullsblomstene (til forlover, brudefølgets fedre etc) ble en hvit rose, brudeslør og eføy.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8960blomster barnedåp bryllup IMG_8957

 

Da jeg etterhvert var ferdig med alle dekorasjonene hadde jeg litt blomster igjen, og ut av de lagde jeg et par ganske store dekorasjoner som de kunne ha stående i kirken – og deretter ta med seg til lokalet og ha de stående på gavebordet etterpå. Jeg brukte opp resten av silkebåndet som var likt dåpsbarnets også, og festet et par store sløyfer til dekorasjonene.

 

blomster barnedåp bryllup IMG_8954blomster barnedåp bryllup IMG_8955

 

Det var noen kjempekoselige dager, og brudeparet så helt NYDELIGE ut på den store dagen! – han i stilig bunad, og hun i nydelig hvit kjole, liten tiara, romantiske løse krøller i håret – noe satt opp og noe hengende nedover skuldrene, hvit kep med pus rundt kanten… MAGISK! Ja, og skjønne lille dåpsbarnet da! Søte lille prinsessa, i herlig hvit strikket dåpskjole og lyserosa slikebånd ♥

 

blomster bryllup blomster barnedåp bryllup

 

Takk for at du tittet innom, jeg håper du har en HERLIG lørdag! ♥

14 Comments

 • Tonerose on April 8, 2011

  Line! Du er bare HELT herlig!! Du er alltid så positiv og skjønn, nydelig! Jeg blir så glad når jeg oppdager en liten hilsen ifra deg – jeg anbefaler alle å ta en tur innom bloggen din; kjempekos!!

  Riktig god helg søta! :o)

 • Tonerose on April 8, 2011

  Hjertelig takk Iselin! Så hyggelig!! Gleder meg til å titte innom deg! :o) Stor klem!

 • Tonerose on April 8, 2011

  Tusen tusen takk MysHus! :o) Oj jepp, såklart jeg legger ut om jeg får laget en pil-tunnel!! Jeg har ikke laget så masse i pil før, eneste store tingen er “grotta” ved dammen som jeg laget like etter at vi flyttet inn her. Først trodde jeg jo ikke den hadde slått rot, men jammen har den blitt rimelig grønn etterhvert! kjempespennende å jobbe med pil!! :o)

  Jepp, jeg har sådd bittelitt – noen tomatsorter og sellerirot. :o) Ikke blitt så masse i år, men vi kommer sikkert til å styre på en del ute uansett, gutta kommer sikkert til å ville være med å hjelpe til ute! Ja, storebror iallefall, Daniel kommer vel til å sitte mest i bæresjal el.. :o) Riktig god helg til deg!!

 • Tonerose on April 8, 2011

  Hjertelig tusen takk svigermor!! :o) Så koselig at du titter innom!!

 • Tonerose on April 8, 2011

  Det virket absolutt som om de var fornøyde – det var kjempekos! :o) Hjertelig tusen takk Krepsemor! Du sprer alltid så masse varme og glede, positive deg! :o)Herlig!

 • Tonerose on April 8, 2011

  Så bra du synes det Grethe, tusen takk!!

 • Tonerose on April 8, 2011

  Hjertelig takk Fru Underberget! :o) Det tar en del tid å lage ja, men det er masse kos å få hjelpe til med å gjøre dagen best mulig!

 • Line fra huset på landet on April 5, 2011

  Ååååå.. såååå vakkert…
  jeg blir helt stum jeg! Tom for ord. Bare helt nydelig.Brudeparet må ha vært over seg av begeistring over dette !:)
  Godklem fra Line

 • Iselin on April 5, 2011

  Noe så vakkert! Eg har lagt meg til som følger- du har en kjempe spennende blogg!

 • MysHus on April 4, 2011

  Så flink du er! Det var kjempefint alt sammen:-). Du er et lite unikum tror jeg. Håper du legger ut bilder av Pil prosjektene dine så jeg får se. Har jo tre prosjekter av pil selv, så det blir gøy å se hva vi får til. Når jeg ser blomstene så kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til våren nå. Savner lukten av jord og blomster. Håper du har fått sådd frø, og kommet i gang med listen over alt som skal gjøres i hagen denne sommeren. Ha en fin uke!

 • Anonymous on April 3, 2011

  Men kjære deg da, jenta mi!! Hva du rekker! Stolt av deg. Utrolig hva du får til! Dette var bare helt nydelig. Hilsen Svigermor

 • krepsemor on April 2, 2011

  Så nydelig pyntede buketter, både brudebuketten med sommerfugler, og de små bukettene. Du er så flink og kreativ! Jeg tenker brudeparet var storfornøyd!

 • Grethe 'gyldenlakk' on April 2, 2011

  Flott at du har lagt ut bilder av de flotte blomsteroppsatsene. Dette var nydelig!

 • Fru.Underberget on April 2, 2011

  For en vakker brudebukett og noen nydelige dekorasjoner! Litt av en jobb å lage dette.. Så flott å få være med å lage en slik ramme rundt et bryllup, blir nok en uforglemmelig dag!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...